anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ii pot propune iubitului meu sa facem poze, adica genul ala de poze cute cu un cuplu, cand ne îmbrățișam, pupam etc? Nu prea e cu pozele gen nu e genul ala de baiat care în orice loc își face poze ca să le posteze, nici eu nu prea sunt cu pozele gen o diva care face nu știu ce selfie în orice situație dar chiar vreau sa fac poze cu el. De exemplu când iesim toată gasca și o fata mai zice "hai la poze" nu refuza, cand à zis o fata asta venise în fuga spre mine și ma imbratisase pentru poza dar mi-e rușine sa-i zic afara pur și simplu "hai sa facem poze în care ne pupam si îmbrățișam" și nici prin mesaje gen sa il intreb "mâine vrei sa facem poze?", deci cum ii pot propune fără sa i se para ciudat? Sau probabil ca nu o sa i se para ciudat dar tot mi-e rușine, poate o sa refuze

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Gen ii zici gen hai sa facem o poza.

| Irinaaaaaaaioanaaaaa a răspuns (pentru suntserios):

Uh, nu mi-am dat seama de cate ori am zis cuvântul "gen" dar în general folosesc cuvântul asta de multe ori și mna, m-am obișnuit

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

"Gen" (dăh) ii spui pur si simplu. De ce sa iti fie rusine? Este iubitul tau, ar trebui sa vorbesti cu el aceste lucruri, ar trebui sa va intelegeti reciproc. Acum ca nu o sa vrea... asta este. Dar tot voi intre voi trebuie sa discutati.

Asa ca vorbeste cu el despre asta, ca atare si ca despre orice alt subiect pe care vrei sa il discuti cu el. Este simplu, zau asa. Lasa rusinea. Vorbeste cu el, doar este iubitul tau. Comunicarea este unul dintre cele mai importante lucruri intr-o relatie, comunicarea despre orice.

Bafta si o seara faina.
Ah, am uitat sa zic "gen" (de vreo 10 ori si totusi... textul are mai mult inteles :/ ).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zâmbiți pentru poză...și îl pupi repede. big grin