| Ecou a întrebat:

Cum il gasesc pe Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| PeculiarAlecsa a răspuns:

Hmmm. Oricine trece prin perioada in care se intreaba daca Dumnezeu exista cu adevarat. Chiar si eu am trecut pe acolo. Am lasat sentimentele la o parte si am gandit rational si am ajuns la concluzia ca El exista cu adevarat. De ce? Nu doar ca ni Se reveleaza prin Creatie (acum sincer vorbind, cine chiar crede ca pamantul a fost creat in urma unui Big Bang sau teoria darwinista? am studiat atent si dpdv logic unele informatii se bat cap in cap.) dar avem o constiinta. Constiinta ne e data de Dumnezeu si e ca un standard, ne dam seama daca actionam bine sau rau... doar ca facand atata rau la un moment dat "inghetam" pur si simplu si nu mai realizam cat rau facem pentru ca ni se pare normal, e rutina.
Nu are rost sa-ti citez versete sau sa dau cine stie ce argumente, pentru ca stiu ca pe mine nu m-ar fi ajutat. Tot ce pot sa-ti spun e ca daca doresti cu adevarat sa-L gasesti, striga catre El... nu in mandria ta, sa Il vezi cum despica cerul sa se coboare din slava in camera ta. ci inima ta sa doreasca sa cunoasca adevarul.
Sper ca te-am ajutat. happy

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Caută calea cea dreaptă către El!
Hristos a înviat!
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

O sa il gasesti cand vei muri, pana atunci roaga-te sa te ajute la necaz.

| Dash a răspuns:

Pai, exista mai multe cai prin cate poti face asta.
-Prin rugaciune
-Citind Biblia
-Si ai putea sa mergi in casa lui (biserica), acolo toti sunt bineveniti.

| misterioaѕa a răspuns:

Buna
Nu-l poti gasi pe Dumnezeu! se spune ca la sfarsitul veacurilor o sa apara si o sa inviam toti.

| misterioaѕa a răspuns:

Inviem*

| pwp a răspuns:

Cand vei muri, te va gasi el pe tine!

| Pho3nix a răspuns:

Cauta in Mersul Trenurilor.

| noktambul a răspuns:

Nu il cauta! Te va gasi El si I-ti va da un semnal. Nu iti vei da seama cand, vei realiza mai tarziu faptul ca Dumnezeu te-a gasit pe tine si ti-a dat semnalul ca exista.

| Ecou explică:

"Hristos a înviat!", ¿Oare?

| Ecou explică:

@PeculiarAlecsa pai am dubii cum ca ar exista!

| MadnessCaffe a răspuns:

@Dash El vrea sa il vada nu sa auda povestioare cu el.

Cum sa gasesti ceva ce nu exista?

Uite fa si tu un experiment.

Inchide ochii, freacati mainile repede si spune cu voce tare :

Fa s-apara-o-vaca, fa s-apara-o-vaca si daca nu apare nu exista sau e pe Busy, Do Not Masturb, pardon Disturb, etc.

| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Crezand si rugandu-te la el!

| stresat a răspuns:

Aceiasi intrebare am si eu. Sunt in dubii. As vrea sa cred ca exista dar pana acum nimic nu m-a facut sa cred ca este...

| shadovv a răspuns:

Cu stil... si cu credinta.

| PeculiarAlecsa a răspuns:

Ca sa putem sa-ti raspundem la intrebare, trebuie sa stim de ce vrei sa-L gasesti. Depinde foarte mult atitudinea ta. happy

Adevarat a inviat!

Întrebări similare