| rogvaiv10 a întrebat:

Cum imi dau seama care prieteni imi sunt adevarati?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
atunci cand apelezi la ei si te ajuta fara sa intrebe ce/cum/de ce/dar de ce eu? si tot asa..rar iti e sa intalnesti un prieten adevarat in ziua de azi. daca esi norocos si ai asa ceva, e bine sa ii respecti, dar daca e langa tine doar atunci cand esti darnic, poti sa ii ignori.
O zi frumoasa sa aihappy

| Wøodenpints a răspuns (pentru caramela):

Ăia care te ajută necondiţinat şi nu pun întrebări despre situaţia în care vor să fie de ajutor se numesc sclavi, nu prieteni.

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Prietenii adevarati nu te lasa la greu, iti poti da seama dupa asta

| LetMeHelp a răspuns:

Cei care nu te lasa la greu.

| SimionAlexandru a răspuns:

Ia o foaie de hartie, scrie numele fiecaruia, unul sub altul, apoi in dreptul fiecaruia, scrie ce emotii simti, atunci cand esti in preajma acelei persoane (bucurie, tristete, teama, siguranta, iubire, etc) happy Iti doresc o zi superba happy

| cumvacumvacumvacumva a răspuns:

Prietenul adevarat e acela care te ajuta fara ai cere ajutorul dar nu cei carora le ceri ajutor dar iti intorc spatele. un prieten, sa stii ca nu te va trada nicicind si iti va fi alaturi atunci cind iti va fi greu

| Mirana03 a răspuns:

Prietenii adevarati sunt alaturi de tine atunci cand ai ce mai mare nevoie de ei dar si atunci cand ai o bucurie si o poti impartasi cu ei. Celelalte persoane din jurul tau sunt doar cunostinte.