Nu au nevoie de operații unii sunt așa din naștere.
Nu ai cum să îți dai seama, că se camuflează.
Sunt incongruențe, dizarmonii care îi dau de gol.
Nu sunt chiar așa de mulți, să nu exagerăm.
La unii iti dai seama dupa oasele fetei, maini, picioare, vocea mai 'mieroasa' dar se observa din start ca nu i naturala.
"acum 2 ore | InYourMind a răspuns (pentru BuLaNNNeL):
Am văzut pe net ca cică bărbații dacă își retrag mărul lui Adam îl fac invizibil"
tipul ma ignora, dupa ce a reusit sa se abereze ca daca faci miscare = elasticitate, nu doar mobilitate... NOT SAME SHlT
anyway, IO-te-te fah la el cum bate campii din nou, auzi "isi retrag marul lui Adam si il fac invizibil"...
CUM **DRACU'** FACI ASTA?!? cu fierastraul?!? GEEZAZ
Uită-te la 'marul lui Adam'. La noi e mai pronunțat decât la fete. Câteodată și 'tactica' asta da greș. Am pățit in Germania ), jurai că e femei, probabil zeci de mii a băgat în operații.
Am văzut pe net ca cică bărbații dacă își retrag mărul lui Adam îl fac invizibil și li se subțiază vocea...ce pot sa zic succes, poate mai dai de o fetiță din asta
De asta am zis că 'mai da greș', nu știu ce și cum, dar ăla/aia nu-l avea și era tramvai... :'(.
Simplu. Întrebi ce părere are despre transexualitate și dacă spune că e de acord și dacă mai e și ciudată uneori, are comportamentul unui băiat și vorbește ciudat fii sigur că e.
nevermind3322 întreabă:
Keegan întreabă: