anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi dau seama daca cineva e transexual?
Eu folosesc applicatii de date si efectiv m-am saturat sa dau de atatia transexuali, era sa ies odata cu unul.
Si serios, de unde au romanii bani de aceste operatii?

11 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu au nevoie de operații unii sunt așa din naștere.
Nu ai cum să îți dai seama, că se camuflează.
Sunt incongruențe, dizarmonii care îi dau de gol.
Nu sunt chiar așa de mulți, să nu exagerăm.

| Drimmero a răspuns:

La unii iti dai seama dupa oasele fetei, maini, picioare, vocea mai 'mieroasa' dar se observa din start ca nu i naturala.

| Zuzu1991 a răspuns:

"acum 2 ore | InYourMind a răspuns (pentru BuLaNNNeL):
Am văzut pe net ca cică bărbații dacă își retrag mărul lui Adam îl fac invizibil"

tipul ma ignora, dupa ce a reusit sa se abereze ca daca faci miscare = elasticitate, nu doar mobilitate... NOT SAME SHlT

anyway, IO-te-te fah la el cum bate campii din nou, auzi "isi retrag marul lui Adam si il fac invizibil"...
CUM **DRACU'** FACI ASTA?!? cu fierastraul?!? GEEZAZ laughing

| Werrich a răspuns:

Operațiile sunt decontate de la stat.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Uită-te la 'marul lui Adam'. La noi e mai pronunțat decât la fete. Câteodată și 'tactica' asta da greș. Am pățit in Germania laughing), jurai că e femei, probabil zeci de mii a băgat în operații.

| InYourMind a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Am văzut pe net ca cică bărbații dacă își retrag mărul lui Adam îl fac invizibil și li se subțiază vocea...ce pot sa zic succes, poate mai dai de o fetiță din astahee hee

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru InYourMind):

De asta am zis că 'mai da greș', nu știu ce și cum, dar ăla/aia nu-l avea și era tramvai... :'(.

| Alverto a răspuns:

Simplu. Întrebi ce părere are despre transexualitate și dacă spune că e de acord și dacă mai e și ciudată uneori, are comportamentul unui băiat și vorbește ciudat fii sigur că e.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Și pe publi24 e plin de ăștia.
Dupa fizionomia feței îți poți da seama daca te uiți foarte atent, te uiți la mâinilor lor, au mâinile mai "groase". Uneori nu îți poți da seama ca arata exact ca o femeie laughing

Răspuns utilizator avertizat