| eustefan a întrebat:

Cum imi fac scrisul mai frumos?

7 răspunsuri:
| IFAA a răspuns:

Scrie mai cu grija. Fii mai atent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caligrafie.

| KodrutZ a răspuns:

Prin practica. Bine, sint unii care scriu foarte mult si tot urit ramine, cred ca are si o componenta genetica scrisul (al meu seamana foarte mult cu al lui taica-meu, de exemplu).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrii urât încât nici tu nu înțelegi ce ai scris?
Nu schimba nimic, ai mari șanse să te faci doctor.

| rezervatro a răspuns:

Fa-ti zilnic (sau cat mai des posibil) si ia un caiet si un pix si incearca sa scrii cat mai frumos, ceva texte dintr-o carte. Vorbesc serios!
Nu te grabi, uita-te atent la capatul pixului si incearca sa faci literele cat mai rotunde, cat mai "fine"... La inceput scrie mai incet, apoi maresti viteza, ca atunci cand vei fi la scoala si iti va dicta profa sa poti sa scrii tot frumos. Putin azi, putin maine... o sa-ti iasa. iti spun eu. o sa te uiti mai tarziu (daca ai rabdare si te tii de asta) ca la inceputul caietului scriai intr-un fel, iar mai pe urma, scrisul s-a transformat in - mult mai fain. happy

| Polaris a răspuns:

Nu ți-l fă. Dedică-ți anii din viață performând cea mai ilizibilă formă de scriere de la pictograme încoace, ca mine.

| ticataca a răspuns:

Exista cursuri de caligrafie. Am vazut chiar si un manual care te-ar putea ajuta: http://bit.ly/1apfjLg