| SchiZz20CMrecords a întrebat:

Cum imi pot convinge mama sa imi cumpere un caine husky?
Am incercat toate metodele, invat la scoala, vorbesc frumos cu ea, fac curat, nu vin tarziu acasa calc spal matur etc i-am demonstrat tot ce se poate omenesc dar degeaba.
Spune ca dupa ce mi l-ar cumpara no sa am grija de el si ea o sa trebuiasca sa faca toata munca.
Cum o sa mai conving? imi doresc enorm catelu ala sigh
Dau fundita si la restul voturi.

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Chiar așa, cine se va îngriji de el? Tu? Nu cred! Cât de responsabil/ă ești?
Pa, pa.

Apache
| Apache a răspuns:

Desi imi doresc sa te bucuri de un caine.un husky nu e un caine de curte sau mai rau de apartament!
el trebuie sa alerge ...Mult!
ia-ti orice alt caine, dar nu husky, ciobanesc de stana sau border coolie!
astia nu sunt caini facuti sa stea ingraditi...

| NoNameJunior a răspuns:

Buna!
Legiuitoarea are dreptate.
poate o sa o pui pe mama ta sa faca curat dupa el pentru ca tie o sa iti fie lene.
ma rog,daca esti ma responsabila,ii poti spune:
-Dar mama,promit ca o sa am eu grija de el! o sa iau si note bune la scoala,o sa fiu mai ascultatoare, o sa il invat sa nu faca prostii(sa iti darame bibelurile, sa alerge ca disperatul prin toata casa).
Succes!

| Nguebane_Elena_1969 a răspuns:

Pai spune-i ca tu o sa ia grija de el si daca nu ai grija de el sa il vanda.si stiu ca o sa ai grija de el.pwp

| Ismyawsomename_Alfred_1997 a răspuns:

Mai sunt in aceeasi situatie crying stiu exact cum te simti. eu vreau bulldog francez. Husky nu este caine de apartament dar se adapteaza foarte repede ca si ciobanescul german nu ii mai asculta pe ceilalti husky este si pentru apartament cunosc peste 100 de persoane care au husky si locuiesc la apartament, doar ca prefera racoarea si necesita multe exercitii FIGHT FOR YOUR DREAM!

| SchiZz20CMrecords explică (pentru Ismyawsomename_Alfred_1997):

Pai eu stau la zona de munte si peste cateva luni trebuie sa ma mut din apartament laughing
da ma ia draci cand vad ca vorbesc cu peretii mereu imi scoate ochii mama ca inca is prea,, mica,, pentru un caine asa mare. da prostii de ale ei ce sa zic laughing oh go on

| Ismyawsomename_Alfred_1997 a răspuns:

Mai husky se adapteaza foarte repede la apartament dar prefera locurile reci big grin si eu sunt in aceeasi situatie! FIGHT FOR YOUR DREAM. ma gandesc sa fug de acasa laughing

| anastasia1 a răspuns:

Pai eu am convinso cumva m-am rugat de ea si mi l-a luat am avut grija de el ca oki dein cap o luna doua si asa am convinso