CAuta clipuri pe yourtube cu vorbitori nativi cu un anumit accent care iti place si incearca sa repeti orice zic ei in fata oglinzi, evident la viteza mai mica. Incepi cu cuvinte, apoi extinzi la propozitii si tot asa.
In timp o sa poti sa si pronunti bine, dar nu va fi peste noapte.
Cu Youtube ce este așa de greu.Scrie cuvântul pe Youtube ex. Clutter pronunciation, drawer pronunciation etc. Eu așa fac ascultând repetat. Încercă si tu
Go for it!
Nu am zis ca nu știu sa pronunț cuvintele, ci ca nu am dicție. Daca vreau sa spun o propoziție mai lunga, mi se împletește limba, daca înțelegi
Am ințeles perfect de la început, fă cum ți-am zis și o să fi fluent. Însă fă exerciți cu propoziți unde se pun cutare conjunçtie, prepoziție sau Cutare verb+ing. Ar putea fi și asta o problemă de nu duci totul până la capăt atunci când avansezi în cuvinte.
Limba engleza ca orice alta limba se invata prin foarte foarte multa repetitie. Citeste mai mult si rar, nu te grabi sa spui cuvintele. Sunt multe lectii de dictie pe Youtube. Printre care: https://www.youtube.com/watch?v=NCCufOsC_8k
anonim_4396 întreabă: