| Friendd a întrebat:

Cum imi pot schimba parola de la mess, avand in vedere ca nu mai stiu datele necesare? ( data de nastere - cand mi-am facut id-ul am pus o data l nimereala, nu stiu de ce ). Please raspunsul cel mai explicit primeste funda! big grin

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Ca sa schimbi parola la messenger : Deschizi Yahoo Messenger -> Messenger -> My Account Info -> Logare -> Sign-in and security -> Change your password

Dar tu probabil ca nu vrei sa o schimbi! De fapt vrei sa o recuperezi pe cea veche care ai uitat-o sau ti-a fost furata si fara datele tale nu poti recupera NIMIC! Am scris mare ca sa intelegi ca:daca ai uitat parola si datele tale nu mai poti recupera acea parola! Bafta!

| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Daca nu mai stii datele nu mai poti!
Pa, pa.

| Toxxic_3495 a răspuns:

Deci e simplu. Intra pe mess, apoi da clik acolo sus la poza( unde scrie ID'ul langa) pe,,Account Info". O sa iti apara o pagina Google, apoi trebuie sa te loghezi. Dupa da in jos pana cand vezi rubrica,,Sign-In and Security" apoi dai pe,, Change your password
" iar la,, Enter your Current Password" scrii parola pe care o ai acum iar dedesubt parola pe care vrei sa o pui. Bafta! fundita?puppy dog eyes