Stiu cum iti schimbi parola dai pe site-ul www.metin2.ro si dai am uitat parola si scrii emailul cu care ai facut contul si numele de utilizator de la cont scrii cuvantul de securitate dai trimite iti va aparea un mesaj da trebuie sa fii on
Stiu cum iti schimbi parola dai pe site-ul www.metin2.ro si dai am uitat parola si scrii emailul cu care ai facut contul si numele de utilizator de la cont scrii cuvantul de securitate dai trimite iti va aparea un mesaj da trebuie sa fii on
Stiu cum poti schimba parola.
Trebuie sa dai pe saitul www.metin2.ro apoi dupa ce ai intrat dai am uitat parola si scrii emailul cu care ai facut contul si numele de utilizator de la cont scrii cuvantul de securitate dai trimite iti va aperea un mesaj pe mess daca ai mess si trebuie sa fii online_rebestoina
Cum te cheama?
sper sa-ti fie de folos.
Stiu cum iti schimbi parola dai pe saitul www.metin2.ro si dai am uitat parola si scrii emailul cu care ai facut contul si numele de utilizator de la cont scrii cuvantul de securitate dai trimite iti apare un mesaj dar trebuie sa fii onlain. Ma cheama Rebeca Stoina si am 9 ani. Sper ca ti-a fost de folos sfatul meu.
Ce draq are linkul ala iti zici sal cu numele Id si atat si ma pune sa dau klik pe link si am dat am skris tot cum trebuia si cand colo nu-i buna parola care vr si respect ce-mi zice cu 8 caracatere majuscula miki etc... sa raspunda cineva cum sa imi mearga plzz ca unu mia laut de pe contul de 90 otelu+9(e ninja)mi-a luat kakram+9 cutit aripa diavol+9...
Intri pe site-ul www.metin2.ro si te logezi apoi dai datele utilizatorului apoi Parola si bagi parola veche si apoi cea noua! Dai funda?:D
Simplu cauta pe interet hackul si ca sati schimbi parola ascultal pe Alextpuro. asa sa faci ok? (-_-)
InHmYn3ER întreabă: