Versul sugerează că persoana care vorbește se simte neînțeleasă și neiubită de cineva care se concentrează prea mult pe aspectul fizic și imaginea ei în societate. Ea se simte ca și cum ar trebui să se deghizeze pentru a fi iubită și sugerează că acea persoană nu vede adevăratul ei suflet. Ea încearcă să arate că are mult mai multe calități decât aspectul fizic și că ar trebui să fie iubită pentru cine este cu adevărat, nu pentru cum arată sau cum este percepută în societate.
O altă interpretare posibilă ar fi că persoana care vorbește se simte neînțeleasă și neiubită de cineva care se concentrează prea mult pe aparențele și pe cum arată ea în fața celorlalți. Ea se simte ca și cum ar trebui să se deghizeze pentru a fi acceptată și sugerează că acea persoană nu vede adevărata ei personalitate. Ea încearcă să arate că are mult mai multe calități decât aparențele și că ar trebui să fie acceptată pentru cine este cu adevărat, nu pentru cum arată sau cum este percepută în societate.
Lipsa de stima de sine sau supraaprecierea celuilalt. Lipsa feed-back-ului asteptat. Perfectionism. Realitatea nu e ceea ce ne asteptam si trebuie sa ne adaptam la ce e in jur, sa acceptam si anumite minusuri, fara sa ne criticam atat.
O disperata hartuieste un gagiu oarecare, desi ala n-o vrea nici in ruptul capului.
Probleme la mansarda.
Cuvintele "Ar trebui sa ma deghizez" ma duc cu gandul la faptul ca barbatul o cunoaste pe acea femeie si nu ii mai da nici o sansa. Ceva s-a intamplat intre ei si el a decis ca nu-l intereseaza si nu mai priveste inapoi.
Cuvintele "Nu înțeleg de ce
Pentru tine sunt o imagine
Hainele sunt doar un scut
Am un suflet, n-ai știut
Să vezi ce e în inima mea" indica faptul ca tipul a placut-o pentru fizicul ei si ca o dorea pentru sex dar ea nu se simtea iubita si simtea ca tipul nu-i vede frumusetea sufletului ci doar pe cea a trupului.
Fata vrea o noua sansa dar nu o primește din cauza parerii pe care el si-a format-o despre ea. Crede ca el nu i-a vazut sufletul. De aceea crede ca o deghizare ar ajuta-o pentru ca pe ea nu o mai lasa sa se apropie de el.
Probabil ca ea ii reproșează ca nu a văzut inima ei ci doar imaginea și nu a înțeles cum e ea, s-a luat după aparente. Ea cred ca se îmbraca frumos dar spune că hainele sunt doar un scut nu o caracterizează, el probabil doar asta a văzut la ea, ce lasă ea sa se vadă.
"Să mă deghizez" sugerează că vorbitorul este nefericit cu aspectul sau personalitatea sa actuală, și se gândește la schimbarea lor pentru a fi accepta
"Nu înțeleg de ce" poate indica frustrarea sau neînțelegerea vorbitorului asupra motivului pentru care el nu este iubit pentru cine este el cu adevărat.
"Pentru tine sunt o imagine" sugerează că vorbitorul se simte redus la o imagine sau la un aspect superficial, în loc să fie acceptat pentru cine este el cu adevărat.
Vezi că am mai adăugat și
"Hainele sunt doar un scut
Am un suflet, n-ai știut
Să vezi ce e în inima mea".
Autorul se referă la hainele sale ca fiind "un scut" sau un aspect exterior care poate masca sau ascunde adevărata sa natură sau personalitate.
El afirmă că are "un suflet", sugerând că este mult mai complex decât aparenta sa exterioră.
"N-ai știut" poate sugera că vorbitorul se simte ignorat sau neînțeles de către cei din jurul său.
"Să vezi ce e în inima mea" sugerează că vorbitorul dorește să fie cunoscut și înțeles pentru cine este el cu adevărat, pentru ceea ce se află în inima sa.
LanguageMaster întreabă: