Nu am remediul pentru tine, probabil ca nu exista o modalitate sa-ti reamintesti ca doar alcoolul in cantitati mari iti distruge sinapsele, iti omoara neuronii.
Dar in loc sa aflii ceva ce nu mai este acum important, mai bine baga-ti mintile in cap si bea de-aici incolo cu masura. Daca-ti bei mintile nu esti mai cu mot, din contra, faci chestii pe care nu ti le amintesti si uite asa ajungi in situatii care te dezavantajeaza.
Sunt constient de ceea ce o sa mi se intample daca eu consum alcool in cantitati mari.
Eu nu beau asa, sa fiu smecher sau in rand cu totii betivii, eu beau de suparare, si atunci cand beau, ma distrez si uit de suparare.
Uite, ti'ai raspuns singur Ai zis ca bei sa uiti de suparare...ai supart'o pe fata si de'aia ai baut asa mult Deciiii...ai facut ceva ne-la-locul-lui
Probabil ca eu fi placand desteptule orice fata e asa si faza cu adusu aminte nu o sa reusesti
cui pe cui se scoate. Mai trage o betie si pune pe cineva de increere sa iti povesteasca. Am patit de multe ori la fel ca si tine, tu singur nu ai cum sa iti amintesti.
Putina liniste in jur si gandeste-te ce dracu ai facut atunci nu e asa greu, daca nu vezi ca s-ar putea sa zica si la misto, se mai intampla si de astea trebuie sa ai o sursa sigura! Bafta
Spune-i fetei ca doresti sa repeti ceea ce a fost cu ea....si respectiv vei afla ce a fost ^^
Intreaba pe cineva care te-a vazut, sau a fost prin apropiere ce ai facut... sau daca a filmat/fotografiat cineva, altfel nu cred ca ai cum sa iti amintesti deoarece creierul cand e beat nu mai judecat rational si nu poate stoca amintiri
Am vazut undeva, cica iti aduci aminte ce ai facut cand ai fost beat, atunci cand te imbeti merge faza?