Iti dai seama prin relatile pe care le ai cu lumea din jurul tau, la scoala/munca, o persoana "de treaba", deschisa la vorba va avea mereu cu cine sa vorbeasca, o persoana mereu iritata si nervoasa va fi evitata de majoritatea, ar trebui sa iti dai seama in ce categorie de incadrezi, cat timp esti o persoana stabila emotional fara schimbari bruste de comportament nu ai nici o problema, mai faci o gluma, mai deschizi un subiect anume, nu e mare lucru.
Asta cu ești sau nu atrăgător e o chestie subiectivă. Poate atragi pe unii, poate nu atragi pe alții. De ce sa îți pui singur etichete?
Intrebari de acest fel si le pun adolescentii in mod constant.Totusi, cand esti adult nu ar trebui sa mai ai astfel de dubii, daca ai macar putin respect fata de propriul sine si te ingrijesti.
Nu știu dacă te referi la aspectul fizic (sper ca nu) dar oricum consider întrebarea foarte bună. De multe ori nu ne dam seama, ori suntem înfumurati, ori gândim ca cine ma place ma place asa cum sunt (total greșit). Sau nu ne pasa cum ne vad ceilalți, ne trăim propriul ego amestecat cu narcisism, într-o relație complet anosta cu ceea ce înseamnă societatea cu moravurile și toate elementele care o compun.
Nu zic ca e bine sau rău, atâta timp cât nu aduci nici o dauna celorlalți.
Dar dacă ar fi ceva apreciat în persoana ta, o sa cam începe să-ți pese, și o să-ți dorești să-ți imbunatatesti actuala versiune, în speranța creșterii reputației și a propriei imagini. Poți sa nu consideri drept și corect ce zic eu, e doar opinia mea spontana. O seara faina.
Cheers
1. In momentul in care ți se comfirma asta de la mai multe persoane. Depinde ce anume ințelegi si prin atragatoare.
Poate fi subiectiva, o persoana poate detesta la tine ce alta persoana gaseste atragator.
2 Trebuie sa se comporte normal, cu respect.
3. Poate e doar impresia ta