| QAkkyQ a întrebat:

Cum iti dai seama ca un baiat te place?batting eyelashes Ne cunoastem o luna si m-am indragostit de el pe loc la o zi de nastere a unei pr de a mele si nu stiu de el si acum il visez mereu:X nicio melodie nu poate spune ce simt pentru el si cred ca ma place si el big grin dar nu is sigura desi l-am trimis pe cata un pr de al meu si care se intelege bine cu baiatul acela si l-a intreba >: i-a zis ca Daa si ca s-a indragostit de mine la prima vedere mi-a zis cata ca ia rasp mada baiatul de care is indragostita dar nu stiu sigur pentru ca si cata ma place si i-am zis pe fata ca nu-l plac sad si el imi cumpara de toate dar nu am fost atrasa de el si acum el ar face orice sa sufar si eu dar nu pot fi sigura imi dati si mie niste sfaturi?big grin Multumesc.

1 răspuns:
| yoachimy a răspuns:

Cea mai mare greseala sa spui unui baiat care te place ca placi pe altul laughing. Eu n-as avea incredere in acel "cata" pur si simplu pentru faptul ca te place, deci logic ca n-ar vrea sa te cuplezi cu altul big grin. Si nu cred ca " el ar face orice sa suferi ", doar ai spus ca te place. Daca tine la tine intr-adevar nu ti-ar face una ca asta. Eu spun sa iti alegi o prietena buna careia sa-i spui care-i treaba cu acest baiat de care esti indragostita, si ea sa priveasca de undeva din exterior cum evolueaza lucrurile. Tu esti foarte implicata afectiv, deci ar fi perfect sa ai pe cineva care sa vada de undeva din exterior atitudinea bbaiatului fata de tine. Bafta in continuare!batting eyelashes