anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum iti descoperi o pasiune?

5 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Încercând chestii.
Chestiile care te atrag, sunt pasiunile.Eu am incercat cu fotografia și am realizat că mă pasionează.
Deci doar încercând chestii poți vedea ce te pasionează.
Încearcă și vezi ce te atrage!
Bafta!

| nevermind1234 a răspuns:

Subscriu la ce ti s-a răspuns mai sus. Trebuie sa încerci cât mai multe lucruri. Depinde ce gen de persoană ești, mai energica sau mai liniștită, in sensul de a încerca activități sportive sau mai "mentale". De exemplu eu dintr-o prostie, ca nu o pot numi altfel, la 27 de ani am descoperit ca imi place sa pictez, si m-am apucat la modul cel mai serios.
Vezi ce-ți atrage atenția sau ce te-ar putea captiva într-atât încât sa pierzi noțiunea timpului.

| Celestina003 a răspuns:

Ceea ce faci cel mai mult cu drag si de plăcere...

| CleanHeart a răspuns:

Inafara de asta sa incerci lucruri tu ai deja pasiunea in tine si lucrurile ce te atrag inca de mic si e foarte important sa iti cunosti calitatile ca sa le dezvolti si trebuie sa incerci chestiile alea ce te atrag si pe urma sa ramai la una ca sa prinzi experienta dar aia se gaseste cel mai greu si cand o gasesti incerci sa nu fi prea sufocant ca mereu se intampla asa cand iti place ceva foarte mult si aia se numeste pasiune, restul doar lucruri care te atrag, incepe sa cauti de la visele tale de copil

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Te descoperă ea pe tine.

Întrebări similare