Teoretic, nu.
De ce? Păi noi suntem liberul arbitru și dacă am putea să ghicim viitorul, acesta ar fi doar o formă de probabilități, în secunda în care un lucru care este sigur, devine nesigur atunci acea versiune a viitorului deja devine îndoielnică și improbabilă.
Pactic nu poti.
Poti doar presupuneri, asta in cazul in care crezi in astrologie/numerologie.
Personal consider ca doar iti poti "altera" viitorul prin deciziile pe care le iei, atat cele personale cat si cele profesionale.
Răspuns, nu prea se poate. Doar BAba Vanga putea să prevadă și Dalai Lama.
E bine să-ți trăiești fiecare clipă și să prefigurezi viitorul. Cu alte cuvinte pe baza unor calcule sau a istoriei poți să vezi cum ar fi viitorul.
Viitorul exista scris pe niste foi de palmieri in orasul Vaithiswarankoil
în fiecare an, vin milioane de vizitatori, pentru a-și afla viitorul.
Cu 2000 de ani, î.Hr., șapte indieni au scris pe foi de palmier viitorul pentru fiecare persoană care urma să se nască.
Cel care dorește să-și cunoască viitorul, își lasă amprenta de la deget și unul dintre inițiați, denumit Nadi, caută printre foile de palmier, profilul corect al persoanei.
Cititul acestor foi de palmier durează o oră, timp în care inițiatul prezintă trecutul, prezentul și viitorul cu mare precizie.
In Ungaria deja exista si o firma care se ocupa de trmiterea cererii in localitatea respectiva a cui doreste sa-si afle viitorul si cind se gaseste foaia de Palmier se anunta omul care trebuie sa-si lase amprenta digitala si i se stabileste legatura cu Nadi prin intermediul internetului folosind camera web si i se citeste in dorect viitorul de pe foaia de palmier cu pricina.
Am auzit de multe persoane care s-au dus *cica* la ghicitoare si le-au prezis ca o sa se casatoreasca si ca o sa aiba nu stiu cati copii si s-a intamplat exact cum au zis.
Acum fiecare crede ce vrea. Eu cred doar daca vad.