| alamila a întrebat:

Cum ma pot apara de perversii ce se freaca de mine in mijloacele de transport aglomerate?
Ti s-a intamplat vre-odata asa ceva? Daca da, ce ai facut sa scapi de el?
Daca le-ai putea face orice, fara nici o consecinta, ce le-ai face acestor perversi?

16 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

N-am patit-o, ca-s baiat. Dar daca as fi femeie, le-as arunca o pastila: ''vezi ca ma asteapta prietenul in statie.''

| anonim_4396 a răspuns (pentru Flav):

Ai putin dreptate aici dar, nu stiu cati ani are fata dar daca ar fi mica ar putea sa zica ca o asteapta tatal ei, parca da mai bine dupa mine

| EvilThoughts a răspuns (pentru Flav):

laughingDa, si respectivul care te-a pipait si-ar cere scuze frumos si apoi s-ar aseza calm pe un scaunlaughing

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Nu se poate scapa de oameni deastia. Poate te imbraci tu prea sexy si oamenii vor si ei sa atinga niste bucati.

| soul2soull a răspuns:

Nu te mai imbraca provocator si fii mai intepata ...Auzi ma ce nu ai loc de fundu meu sau vrei sa stai o noapte la beci perversule... big grin asa se face

| raluk27 a răspuns:

Da, mi s-a intamplat de 2 ori, iarna. Deci in nici un caz nu eram imbracata provocator cand afara erau temperaturi cu minus. Faza e ca acesti indivizi fac chestia asta cand e autobuzul mai plin si oamenii stau super inghesuiti, caci altfel ar fi observati. Asa ca nu prea ai unde sa te duci. Prima data cand s-a intamplat, ma intorceam de la cursuri, autobuzul era full, iar eu eram asezata pe scaunul de la margine. Si unul, la vreo 40 de ani se tot freca de piciorul meu. La inceput ma gandeam ca poate mi se pare mine. M-am tot miscat, dar el continua, asa ca am pus mapa intre el si picior. La urmatoarea statie au coborat multi, autobuzul a ramas ceva mai gol si a plecat mai incolo, langa alta fata. Oricum, de la distanta se observau "miscarile lascive" laughing Al doilea era chiar tanar, la vreo 20 si ceva de ani. Ma gandeam: "asa de tanar si deja obsedat. Inca un caz pierdut". Atunci eram in picioare, lumea statea ca sardinele si m-am intors intr-o parte, cu soldul spre el si tot continua sa se frece de mine. M-am uitat foarte urat la el si a incetat. Mai aveam putin si faceam un mega scandal. Cred ca aproape fiecarei fete i s-a intamplat si cea mai buna solutie e sa tipi in gura mare, sa te auda toti "ce faci, domle'? Ce tot te freci de mine? Da-te mai incolo" happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sint multe asemenea specimene.Nu poti face prea multe. Sfatul meu este sa schimbi locul si sa nu arati ca te afecteaza, sa nu te certi, sa eviti orice scandal. Legal vorbind, poti sesiza orice politist sau jandarm, dar fapta trebuie demonstrata.Sint convins ca arati bine si te sfatuiesc ca si pe copilul meu:evita conflictele de orice gen si iti va fi bine.Mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multi aici zic ca poate te imbraci atragator, acum tu stii cum te imbraci cum nu dar, faza e urmatoarea, chestia asta am si vazut-o odata, de unde sunt eu din cta in autobuzul 5, ma duceam acasa, si in fata masini, sunt 2 scaune unu stanga 1 dreapta, ins tanga era o fata la 17 ani asa, era frumusica dar imbracat normal, adica nu cine stie ce atragator, si un dobitoc(ca altfel nu poti sa ii zici) cam la 40 de ani, statea langa ea intors dupa o statie s-a intors dupa inca o statie deja statea lipit de ea cu fata ma refer, pe fata fetei se vedea ca o deranjeaza dar poate era prea timida sai zica ceva, si i-am zis lui ala vezi domne ca mai ai putin si te urci pe ea, atunci ala inrosit ca dq a coborat la prima acum dq stie ca trebuia sa coboare sau ca ii era prea rusine nu stiu, dar parerea mea e ca ar trebui sa spui ceva, ca de nu dai parerea ca iti place (daca continui sa stai sa nu te feresti macar) sau daca esti prea timida schimbi locul, ciao

| adriang95 a răspuns:

Ei bine, nu sunt fata, dar daca as fi...
l-as chema afara (provocator), i-as da cu spray in ochi (de preferat cu piper; haideti ca incape intr-o geanta) si l-as lasa acolo. (da, stiu, visez, dar e dimineata)

| Rebecca009 a răspuns:

Cum ma pot apara de perversii care arunca cu teancuri de bani in mine in limuzine?

| Wowhow a răspuns:

Si mie mi se intampla si mi s-a intamplat, din pacate. Dar de obicei sunt mai naiva si nu prea dau atentie lucrurilor, asa ca deseori nici nu prea-mi dau seama de ce mi se intampla si ma gandesc ca a fost o greseala sau ca mi s-a parut. Daca insa imi dau seama, incerc sa fac in asa fel incat sa nu mai ating acel individ, chiar daca asta inseamna sa ma urc pe alti oameni laughing. Poate ma si uit la ei fix in ochi, sfidator, daca ma simt mai intepata in ziua aia. Poti incerca sa pui geanta/ghiozdanul inte voi sau sa faci in asa fel incat sa nu poata atinge vreo zona "speciala".laughing Tot nu pot sa-mi dau seama cum de au tupeul sa faca asa ceva in plina multime...

| alamila explică (pentru Wowhow):

Ai incercat vreodata sa ii dai unuia un genunchi in bile, sau crezi ca ar merge asta?

| ananyyo a răspuns (pentru alamila):

big grin drept la tinta!

| PandaEm a răspuns:

Oooohh da! e asa de..nepoliticos din partea lor stiu cum e dar nu mi-am pus niciodata problema asa. Ei bine eu nu apelez la un vocabular indecent sau asa ceva pur si simplu ma feresc..ma trag in alta parte (daca nu am cum ceea ce se intampla in multe cazuri) ii atrag atentia CHIAR DACA E MAI INVARSTA DECAT MINE!

| AN0 a răspuns:

Deja prea multe situati extreme... zi asa: ba boule..am sida..si te va lasa in pacelaughing)

| anonim_4396 a răspuns (pentru AN0):

Cel mai tare raspuns rolling on the floor)