| AndrewTate7789 a întrebat:

Cum mă pot integra în grupuri de oameni deși ei se cunosc și vorbesc între ei, eu ma simt ca și cum as fi a 5 a roata la caruta, nu sunt băgat în seama și simt ca prezenta mea le provoacă disconfort, mereu se întâmplă asta la mine, de când sunt mic și nu știu ce sa fac, sunt genul de om respectuos, comunicativ dacă ceilalți sunt deschiși, decent ca înfățișare samd, nu fumez, nu înjur etc, ani de zile trăiesc cu problema asta și din ce in ce ma simt mai traumatizat pentru ca toată viata mea nu am aparținut niciunui grup social, am fost singuratic mai ales în adolescenta, ce sa fac?

4 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Ai dat de persoane care nu sunt pe aceeaşi lungime de undă ca tine de aceea nu te poți integra în acel grup. Eu zic că nici nu ar trebui să le dai importanță şi să încerci să cunoşti pe cineva care chiar te apreciează aşa cum eşti.

| AndrewTate7789 explică (pentru Kufu95):

Am vorbit cu oameni din medii ortodoxe, asociații de tineret, oameni liniștiți, cuminți samd

| Kufu95 a răspuns (pentru AndrewTate7789):

Atunci, nu e problema la tine ci la ei, mai pe scurt pentru ei tu nici nu exiști pentru ei. Un lucru am învățat de a lungul vieții că nimeni nu ține la tine cu adevărat ci doar cât are nevoie de tine și pe urmă se comportă ca și cum ai fi un nimeni. Așa că cel mai bine este să găsești un anumit hobby care să te facă să nu te mai gândești că ești de unul singur.