De ce vrei să o blochezi pe Violleta?
Dar Te duci la contul tău, la profilul tău mai exact și acolo unde îți apare numele contului tău cu toate datele tale, ai în jos o săgețică, dacă apeși pe ea, o să-ți apară, întrebări, răspunsuri, playlist printre care și prieteni sau utilizatori
acolo dai click pe rubrica aia, și o să-ți înșire toți omuleții pe care îi ai la prieteni, intri pe contul Violleta și la fel, acolo undeva în jos, sub imaginea și numele ei, apar trei casete, una trimite mesaj, una acceptă prietenia sau ceva de genul, și ultima "ignoră utilizator" la asta ai un cerc tăiat.
Aia trebuie să apeși tu, ca să o ignori pe Violleta.
Iti dau funda ca m ai ajutat?
Chiar o fost de ajutor? ~.~
Poți să dai și o fundiță, poți să nu o dai, sper doar că am ajutat, dar nu te gândi că-s chiar așa de pacifistă ) te-am ajutat doar ca să scapi de Violleta
deoarece nu o suport, ok?
))
Just for fun.
În final fiecare cioară pe limba ei piere.
Deci nu-mi pasă de Violleta. ) Drept dovadă că m-am trezit cu block-ul ei într-o zi, dar eu nici azi nu i-am dat. O aștept cândva să ne duelăm.
)))
Violetta2022 este o frustrata si comenteaza aiurea la toata lumea, doamne ce nu as da sa o punã cineva la punct pe aceastã fetiscana nesimtita care si-a luat nasul la purtare.
Daca te referi la Violetta2022 si mie mi-a comentat mult prost si fara rost si mi se pare ca si-a luat nasul la purtare si ataca utilizatorii ar trebui sã o punã cineva la punct, zice ca este senior si locul 4 aici.