| RosaliaOriginala a întrebat:

Cum o pot bloca pe violeta? Fara glume

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce vrei să o blochezi pe Violleta? happy

Dar happy Te duci la contul tău, la profilul tău mai exact și acolo unde îți apare numele contului tău cu toate datele tale, ai în jos o săgețică, dacă apeși pe ea, o să-ți apară, întrebări, răspunsuri, playlist printre care și prieteni sau utilizatori happy acolo dai click pe rubrica aia, și o să-ți înșire toți omuleții pe care îi ai la prieteni, intri pe contul Violleta și la fel, acolo undeva în jos, sub imaginea și numele ei, apar trei casete, una trimite mesaj, una acceptă prietenia sau ceva de genul, și ultima "ignoră utilizator" la asta ai un cerc tăiat. happy Aia trebuie să apeși tu, ca să o ignori pe Violleta. happy

| RosaliaOriginala explică (pentru anonim_4396):

Iti dau funda ca m ai ajutat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RosaliaOriginala):

Chiar o fost de ajutor? big grin ~.~
Poți să dai și o fundiță, poți să nu o dai, sper doar că am ajutat, dar nu te gândi că-s chiar așa de pacifistă laughing) te-am ajutat doar ca să scapi de Violleta laughing deoarece nu o suport, ok? rolling on the floor))

Just for fun. happy

În final fiecare cioară pe limba ei piere. happy

Deci nu-mi pasă de Violleta. laughing) Drept dovadă că m-am trezit cu block-ul ei într-o zi, dar eu nici azi nu i-am dat. O aștept cândva să ne duelăm. rolling on the floor)))

| AnonymousCadrar a răspuns (pentru anonim_4396):

Violetta2022 este o frustrata si comenteaza aiurea la toata lumea, doamne ce nu as da sa o punã cineva la punct pe aceastã fetiscana nesimtita care si-a luat nasul la purtare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intri la narcisistă la profil si a treia optiune de sus in jos "blocheaza utilizator"

| AnonymousCadrar a răspuns:

Daca te referi la Violetta2022 si mie mi-a comentat mult prost si fara rost si mi se pare ca si-a luat nasul la purtare si ataca utilizatorii ar trebui sã o punã cineva la punct, zice ca este senior si locul 4 aici.

| maicalciobotaru a răspuns:

Hey buna