| InAnotherLife a întrebat:

Cum poate fi totuși interpretat un vis în vis? Visul a fost extrem de real, l-am simțit de parc-aș fi trăit acele evenimente în acel moment. Ba mai mult, când m-am trezit din visul visului laughing, am încercat să mă trezesc și din visul în sine pentru că devenise deja un coșmar, o povară, dar efectiv nu reușeam să mă trezesc, oricât de mult aș fi încercat. Totuși, un vis poate fi atât de real pentru fracțiuni de secundă care pot însemna ore întregi. Dar să simți durerea din vis pe propria piele chiar și după ce te trezești, asta ce-ar mai însemna?

Răspuns Câştigător
| GCV a răspuns:

Pai un vis dublu se nu meste premoniție, unele nu sunt reale dar unele da. Sa zicem ca în visul asta tu ai văzut viitorul.

6 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Că a fost un vis intens laughing

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Evident ca asta simti happy Stii... creierul nu face diferenta intre real si imaginar (fara sa luam constientizarea in calcul).

Insa, in realitate, nu inseamna nimic. Numai bine si o zi frumoasa in continuare! ^_^

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Visele nu inseamna nimic, ce întelegi tu din expresia un vis in vis?

| wexceptional a răspuns:

Ar insemna ca ar trebui sa te duci la dezintoxicare la Soseaua Garii Nr. 56 Comuna Cernica ca tu combini droguri care nu se combina fi mai putin stresat viata e frumoasa treaz nu adormit lasa prostiile baga-ti mintile in cap

| MerinManson34 a răspuns:

Ceea ce ai avut a fost paralizie în timpul somnului. Nu-i nimic de interpretat.