Întrebarea nu cred că e cum poate iubi așa mult un băiat că sună cam lesbianic, ci cum poate iubi pe unu pe care îl doare la bască.
Cand iubirea te trazneste nu ai ce face.Devi dintr-o data o proasta.Trebuie sa fii data la pamint de cel pe care il iubesti ca sa te vindeci si sa il uiti.
Dar de cate ori a facut-o sa planga si tot in limba dupa el e. Daca ii spun ceva de el, repede ia foc.
Dragostea e oarba, uiti de toate si de toti cand auzi de persoana iubita.
Inca nu a fost facuta destul sa sufere inca lipseste ceva sa se trezeasca la realitate.Stiu din experienta proprie omul se agata de obiectul iubirii, trebuie ceva foarte grav ca omul sa renunte.
Pai sa vdm. cand apare "iubirea", vrei doar sa-ti petreci tot "restul" vietii, cu persoana pe care o "iubesti".ai sa vezi si tu, cand te vei indragosti
Inteleg ca vrei sa-ti petreci restul vietii cu el, dar trebuie sa ai si putina minte. Doar nu esti carpa lui, sa faci ce vrea, cand vrea.
nu intelegi nimic, absolut nimic micuto
daca ii erai "prietena adevarata, in adevaratul sens al cuvantului", n-o judecai, ci o sustineai. fara s-o barfesti pe la spate , precum o mare invidioasa
Era la general. Oricat de mult ai iubi pe cineva, mi se pare aiurea sa stai numai dupa el, cand el nu iti acorda importanta. Si oricum, i-am spus si ei chestiile astea. Face ce vrea