anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poate un barbat sa distruga viata unei femei fara sa o atinga macar cu un deget? Daca stai bine sa te gandesti, o femeie poate foarte usor sa faca asta. Se duce la politie si minte ca a fost violata de "cutarica". Are loc o investigatie iada iada iada, iese ca ala e nevinovat si scapa. Dar daca aia pune si pe alta sa minta la fel, a 2 oara nimeni nu te mai crede inocent. Mai ales daca esti o figura mai mare, ce stiu eu, mare fotbalist, actor, cantaret etc etc.

39 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici macar de-o gluma nu mai am chef, de ieri sunt asa,, pe ace!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Calmeaza-te,va fi bine!

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu va fi deloc bine, sunt constient si realist, daca vreodata am fost blestemat, pot sa consider ca a cazut pe mine toata treaba.

E inadmisibil!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Cum sa nu. Nu da coltu una ca ea. Nici dracu nici dumnezeu nu o vrea laughing

| Vvistula a răspuns:

Poti face acelasi lucru la fel ca ea

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Vvistula):

Si ce om ar crede un barbat care vine si spune ca l/a violat una? Daca mai are si 20+ de kg peste ea si cu vreo 20+ de cm, e clar.

| Doub a răspuns:

Sa o minta

| GabiDumitrescu a răspuns:

Fugi breh cu povestile. La noi se lucreaza cu probe, nu ca la americani cu jurati. La cum zici tu, ar trebui ca toti cei care au un anume nivel financiar/de popularitate sa stea la bulau pentru viol. Te deranjeaza un concurent in afaceri? Doua acuzatii de viol si gata, bulau mincatash!

| Vvistula a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca aduci dovezi oamenii te vor crede