| ferdinando a întrebat:

Cum pot afla ca telefonul e replica? FUNDA.

Răspuns Câştigător
| Niculescu_Tini_1987 a răspuns:

Fiecare telefon in parte are si replica. In primul si in primul rand atat fata, cat si spatele telefonului difera de cel original. 2. Imediat ce il ai in mana, du-te in setari si da-i o revenire la setarile din fabrica(sunt multe replici la care facand resetarea si deschizand telefonul, nu mai arata ca imagine brandul, ci scrie ceva in chineza). 3. Conecteaza telefonul la calculator, instaleaza softul respectiv brandului si vezi daca il citeste sau nu. Si cel mai important cred eu, evita sa cumperi telefoane la mana a 2-a, mai ales cele care par foarte ieftine.

| ferdinando explică (pentru Niculescu_Tini_1987):

Ti-as da funda dar nu-mi apare aici raspunsul castigator.Cind imi apare il dau. MERSI MULT.

| Niculescu_Tini_1987 a răspuns (pentru ferdinando):

Despre ce telefon e vorba?

| ferdinando explică (pentru Niculescu_Tini_1987):

Orice telefon

| Niculescu_Tini_1987 a răspuns (pentru ferdinando):

Daca raspunsul meu te-a multumit, inseamna ca tu nu ai exprimat de fapt ceea ce vroiai sa afli

5 răspunsuri:
| stronzzo a răspuns:

Un telefon replica este un telefon clona se bazeza pe aspectul originalului, in magazinele mai sunt atasate clone exemplare, care nu se pun in vanzare replica poate fi o copie facuta de o marca proasta dar cu aspectul originalului, casa poti sa faci o diferenta iti trebuie originalul fara original poti vede camera care o are de obicei un telefon replica are camera de 2-maxim 3 mpx-eri de ce atat?,pentru ca are soft de proasta calitate care nu permite o pixeritate mai buna, asta insemnand ca are procesor slab, iar ca sa poata sa puna un soft bun trebuie si placa cu piese buna si asta costa bani, deci daca ai in mana acel telefon incearca sa faci diferenta la frafica fata de capera originala, in plus sunetul o sa se auda mai incet cu mici bazaieturi si o sa se incarce mai greu o sa se blocheze mai usor.eu le cunosc imedeat fara sa cunosc originalul. astept funda

Întrebări similare