| ☆ ☆ღ♥Ashley♥ღ☆ ☆ a întrebat:

Cum pot afla ca un baiat ma place? cum se comporta?

Răspuns Câştigător
| didu_5680 a răspuns:

Pai daca vrei sa fii impreuna cu celalalt, incearca sa vorbesti cu cel pe care il respingi, incearca sa ii explici prin cuvinte delicate ca nu va potriviti, ca nu aveti prea multe lucruri in comun, sau ca tu il placi altfel, ca pe un prieten...Nu ii spune direct ca nu il vrei, sau ca iubesti pe altcineva, l-ai putea rani daca te place cu adevarat :*

2 răspunsuri:
| didu_5680 a răspuns:

Baiatul care te place iti acorda mai multa atentie decat unul obisnuithee hee, face gesturi tandre, ochii lui radiaza de fericire atunci cand te privestebatting eyelashes, te priveste des si destul de intens, poate chiar se inroseste si nu isi gaseste cuvintele atunci cand iti vorbeste...iti ia apararea daca e nevoie kiss

| ☆ ☆ღ♥Ashley♥ღ☆ ☆ explică:

El atunci cand stau undeva vine dupa mine si se aseaza langa mine si imi face avansuri si de multe ori a incercat sa ma sarute dar e o mica problema eu nu il plac si incerc de multe ori sa il resping delicat dar nu pot. Mie imi place de alt baiat si el se poarta la fel dar as putea fi impreuna cu el dar nu pot se scap de celalalt! please help my!