Şi pe mine mă tratează la fel de bine b-) .
Într-o săptămână am reuşit să fac un inegalabil scor de 30"stupizi"'[m-am uitat aseară ultima dată, deci sigur s-au mai adăugat]
PS:Nu pot să mă uit acum pentru că îmi apare 0 răspunsuri şi întrebări:pe
După cum spuneam "Raspunsuri considerate stupide:
33"
Nu poti afla decat daca te uiti la fiecare utilizator pe profil
Ai 27704 utilizatori... spor la treaba
Lasa'i daca se plictisesc si n'au ce face... oricum nu te afecteaza cu nimic
Nu esti singura, si eu am primit stupizi pe gratis
Pai nu cred ca poti sa afli decat daca intrii pe pagina fiecarui utilizator si te uiti la voturile date. Cei care dau stupid, sunt probabil aceiasi care au raspuns si ei la intrebare aceea.
Pe site-ul asta ploua cu stupizi daca iti exprimi parerea
Sper ca te-am ajutat
Relaxeaza-te, avem cu totii "prietenii" nostri. In loc de spalat pe dinti dimineata voteaza in lipsa "dreptului legal/moral" de vot. Ii spuneam candva stimabilei pluscus ca lumea trebuie privita si invers, de-a-ndoaselea.
Nu de putine ori "în lumea asta a noastră bogăţia este sărăcie lucie, infamia a devenit glorie, ştiinţa este apreciată prin neştiinţă, vigoarea provoacă slăbiciune, nobleţea este privită ca mojicie, veselia e cale sigură către tristeţe, prietenia vrăjmăşeşte, iar mântuirea năpăstuieşte".
Gandul tau ratacit dintr-un raspuns merge acolo unde un alt gand devine implinit, ceea ce ar trebui sa ne multumeasca.
Toate bune ori... stupide. :-)
Poti sa te uiti la fiecare intrebare la care raspunzi. Te uiti la fiecare la ultimele voturi stupid si nefolositor date. Pe langa acestia poti sa verifici si pe cei pe care banuiesti tu ca nu te au la suflet. Stai linisitita ca si eu sunt atacat astfel de la inceput. Se pare ca nu ma potrivesc in peisaj conform unora. Stai linistita. Bine ca sunt unii care te apreciaza cu folositoare si inteligent. Rauvoitori vor fi mereu.
Nu esti singura sunt multi din' lumea umbrelor' care nu intra in lupta de idei crezanduse net superiori noua muritorilor de rand, dar facandusi simtita prezenta prin acele voturi stupide. Stupid.
Probabil la tine nu le-au placut floricica de la avatar...multi nici nu inteleg ceea ce citesc, probabil
Poi in primul rand pune-ti intrebarea de ce primesti mereu "stupid"si vei gasi raspunsul, pentru ca dai raspunsuri dea dreptul penibile!
anonim_4396 întreabă:
nyoentox2002 întreabă: