Zi-mi si mie la ce pagina esti pe site, sa iti las un comentariu misto, e pacat sa fii vedeta anonima, zau asa.
Nu-s eu in poza e un prieten asa ca putin imi pasa eu doar vroiam sa aflu cine e autorul atat am mai precizat treaba asta
Ce-ai ba cu Iepurasu'? Daca vrei sa-l dai in judecata pentru ca a postat o poza cu tine n-ai nici o sansa. Pozele postate pe site sunt luate dintr-un loc unde sunt expuse publicului, asa ca poti sa renunti la idee.
Pe de alta parte, poate chiar eu i-am trimis poze cu tine, luate de pe site-uri de socializare
Vorba lui AlexCrb, poate apari iar
Eu nu am pomenit de judecata sau altceva vreau doar sa stiu cine e si de unde e ca de restul ma ocup eu doar ma intereseaza de unde e si cum il cheama pe bune da ma puteti ajuta bine daca nu tot bine
In ce legi te bazezi monsieur? Omul are dreptul de a face plangere penala pentru denigrarea persoanei (Codul Penal, articolele 205 si 206) si chiar si pentru violarea dreptului de autor, daca poza este a lui. Daca pui o poza pe Facebook si un prietenash ti-o trimite pe cocalari nu inseamna ca aia si-o pot insusi. Apoi exista niste drepturi ale omului. Cat despre acest "Iepuras de Plus", nu stiu cine este. Ce stiu insa e ca nu e decat un las fricos ascuns sub un pseudonim de 2 lei. Oricum, mi se pare ca cineva l-a pus la locul lui pentru ca si-a inchis site-ul.
MadaAwwr întreabă: