Cred ca singura posibilitate pe cale legala este sa te duci la politie si sa depui o reclamatie! In scurt timp telefonul tau va fi urmarit de catre procuratura si politie si ei pot afla foarte usor cine este cel/cea care iti trimite mesaje anonime! Daca mesajele sunt cu tema de amenintare sau jigniri, atunci va fi mult mai usor! Fa asta fara nici o jena, nu te gandi ca iti asculta acum orice convorbire, ei au programe cu care vad doar numerele ce te contacteaza indiferent de mod, sms-uri sau telefon!
Depinde de natura scrisorilor, daca sunt de amenintare sau romantice. Eu cred ca ar putea fi o persoana apropiata, care ar dori sa te cucereasca, parerea mea. Uita-te in jurul tau si ai sa-ti dai seama. Pana la urma o sa faca o greseala si se va da de gol. Bafta!
Despre scrisori nu prea cred, din cauza ca daca nu au expeditor nici cei de la posta nu stiu, dar despre mesaje se poate. Te duci la o reprezentata orange si ii arati un mesaj doua de la persoana acea si dupa aia soliciti sa iti dea numarul de telefon. Chestia cu telefonul nu stiu daca o sa o reusesti. dar poate gasesti pe cineva dornic de acolo sa te ajute.Trebuie sa ai noroc.
KrisK1 întreabă: