Cand altele isi smotocesc alea 3 fire ca sa scoata un coc sau o coada si folosesc n produse care sa le ridice parul de la radacina, tu vrei mai putin volum?
Stai linistita, ca ai o viata intreaga inainte in care o sa-ti cada.
Si eu am volum mare, dar cand il aranjez sta super. Mereu primesc complimente pentru par. Niciodata nu mi-am dorit sa fie putin. Pot sa-mi fac orice tip de coafura.
De ce ai vrea fire mai subțiri? De ce ai vrea o durabilitate măi mica a firelor tale de par? mai bine folosești o placa de par sa îi dai forma plăcută decât sa ajungi sa pierzi firele treptat prin anumite trucuri auzite dar nefolositoare. bafta, nu uita câte produce parul.
Nu stiu... vreau parul mai subtire, il am prea cu mult volum.
Esca dupa o luna in Vaslui, varianta Vibe Trix? Parul si volumul sau este o proprietate ce definesc fetele, vrei sa pari mai altfel decat o fata normala si fara par frumos?!
La care parte, ca am zis multe
(cu toate ca nu mint in general )
Glumeam Mă refeream la faza cu '' e frumos cu mult volum ''. Eu sunt creaţă, îl am cu mult volum, dar îmi place
Atentia... Fetele se ingrijesc foarte bine si ies in evidenta pentru baieti. Prin comportament dar si prin aspectul fizic. Bineinteles se poate vedea dincolo de toate acestea, dar sa revin. Ai volum, parul cret, esti fata, hm... Din toate astea rezulta o atentie foarte mare de unde ma gandesc ca este si frumoasa.
Am dreptate?
Eşti amuzant, micuţule. ''... eşti fată'' Nu ai spus nimic greşit
Ştiu că eşti mai mare ca mine, însă eu nu spun ''micuţule'' cu referinţă la vârstă. De obicei alint aşa, îmi pare rău, nu cred că era cazul.
Oh :3 Mersi.
Scuzele mele milady
Oare ma vei putea ierta vreodata?
Nu am pentru ce să te iert, nu m-ai supărat sau deranjat cu ceva