| T13 a întrebat:

Cum pot cei de la protectia animalelor din romania sa zica chestii in genu,, a eutanasia=crima``,,, nici un caine nu trebuie eutanasiat`` etc? Nu am auzit nici un activist zicand asemenea lucruri, dar cam la asta se poate rezuma ce zic.Ideea e ca activistii astia vorbesc de parca niciodata nu au facut maraton cu cainii, sunt iubiti de toti cainii(nu i-a latrat vreun caine vreodata) si niciun caine cu care s-au intalnit nu a fost agresiv cu ei! Cum pot vorbi asa cand anual mor persoane atacate de caini? Din ce zic activistii astia, eu chiar cred ca gandesc(chiar daca nu o spun)ca,, nici un caine nu trebuie eutanasiat``. Cum pot face asta? Chiar nu au avut niciodata un contact cu un caine agresiv? Nu insult pe nimeni, doar ma intreb.Totodata sustin ideea ca doar cainii (deosebit de) agresivi trebuie eutanasiati.Sau cel putin dusi in adaposturi, nu lasati pe strada sa faca victime. Apropo:Credeti ca adaposturile pentru caini sunt,, lagare de concentrare``(am auzit un activist zicand ceva de genu, daca nu chiar cu cuvintele astea)?

2 răspunsuri:
| roxystomp a răspuns:

T13 esti chiar prost, fara suparare, dar nu exista oameni agresivi sau care au omorat alti oameni? Normal ca exista dar nu sant eutanasiati nu? In plus astia iau de pe strada tocmai cainii care sunt inocenti si inofensivi si ii lasa pe strada pe aia care te latra si te musca...Lumea nu vrea sa se intample asta pentru ca cei ce trebuie sa o faca nu o foc cum trebuie...INTELEGI?

| ionif a răspuns:

Ma lasi ma.Ei sunt rai cu noi ca asa suntem si noi cu ele.omul este o javra!