Am auzit că fasolea are mult fier și urzica grijă mare la ambele.
Stări de oboseală am și eu, obosesc mai iute ca o găină legat de asta și carnea conține fier
Am exact aceeasi problema. Anemia e ereditară, am mostenit-o de la maică-mea. Eu iau zilnic cate o capsula de fier (Ferum Folgamma) si chiar ajuta. Îți recomand cu toată încrederea
Nu faci și pauze? Mie medicul mi-a recomandat să iau, cel mult 3 luni, după care să mă opresc o perioadă, luasem Ferrogradumet atunci.
Ba da. După 3 luni iau o pauza de o luna, după care reîncep tratamentul.
Daca vrei sa iti cresti nivelul fierului din organism, poti sa iei niste sarme de fier si sa incepi sa le rontai, poate o sa reusesti
Glumesc! La farmacie poti sa gasesti o cutie in care sunt fiole cu fier si le amesteci cu apa, si le bei, dar te previn, o sa aiba un gust groaznic, a avut mama si am incercat si eu o data, si nu mi-a placut, parca am baut rugina, mai bine rontaiam o sarma de fier decat sa beau aia, poate partea cu sarma nu e o idee chiar asa de rea, poate mai bine o incerci pe aia.
Eu locuiesc in Germania,la farmacie se gaseste un fel de suc de culoarea vinului rosu,e foarte bun, pe langa fier contine si alte vitamine, nu e rau la gust deloc, incearca-l intr-o luna ai sa vezi ca vei reusii sa asimilezi fier in organism, intreaba la farmacie nu stiu cum se numeste acolo, sorry