La comentariu, sa scrii gros : (si aici scrii mesajul). In primul rand, comentarii la poze se pastreaza doar daca ti pozele un timp 1 luna-2. Daca le stergi dupa 2 zile si ai la ele 5956666 comentarii degeaba. Sper ca te-am ajutat! Fundita?
Scuza-ma dar nu stiu de ce nu aparut ce trebuie sa scrii ca sa scrii gros. ceea ce este este un "b" intre paranteze dinacestea "".
Pai ca sa scrii gros la un comentariu trebuie sa pui paranteze din astea si in ele un b( am scris asa pentru ca acest site nu accepta codurile html) deci pui si un intre acele paranteze, scii ce ai de scris si la sfarsit pui si /b si gata. daca nu ai inteles imi lasi un mesaj
Vad ca nu au aparut parantezele, iti dau un link, http://help.forumgratuit.ro/......ni-t17.htm scrisul ingrosat e cel boldat ^^ sper ca vei intelege de aici :D
Nu poti face...la o poza nu apar mai mult de 50 de comm-uri. daca dai mai multe ele se pun dar ultimele comm-uri nu se mai vad la poze
» ℓøяε! e foarte simpluu! fii atenta:
D exemplu. vrei sa-i scrii unui baiat: "frumos" sh vrei sa scrii gros. inainte d a scrie "frumos" pui " < b >" fara spatii intre ele. Ai inteles?
Ma ajuta si pe mine kneva? nu stiu cum fac. ca scrisul d la un komm ( cand il dau). sa fie kolorat! plsss! ajutati-ma! am luat site`ul d la Cristina93. dar nu inteleg. poate cineva sa imi explice?
Heii
cum pot face ca stergand pozele sa imi ramana commurile? da. mi add :dane_tzone.
mulţam :*