| Diana7383 a întrebat:

Cum pot face rost de bani la 14 ani?
fara sa impart pliante ca nu stiu unde sa ma duc

8 răspunsuri:
| miauu a răspuns:

Fate reprezentant la avon. oriflame chestii din astea...
cauta sa stai cu un copil in timpu liber
bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 14 ani, nu cred ca ai nevoie de alti bani in afara de ce-ti dau parintii. Acum, depinde cat iti dau. Dar daca insisti: poti face cumparaturile in locul mamei, curatenie in toata casa, cand o vizitezi pe bunica, ajut-o cu ce poti s. a. m. d.

| Silvia a răspuns:

De la 16 ani ai dreptul sa muncesti legal.Pana atunci...alocatiaaaa!hee hee

| Diana7383 explică:

Da dar numi ajunge alocatiabig grin

| Diana7383 explică:

Am deja vreo 5 reprezentanti la avon si metropolitan in clasa asa ca ma bag degeabathinking

si din ce cunosc eu in afara de clasa asi face vreun milion si nu are rost.
tongue

| nobody_9468 a răspuns:

Ai dreptate.Si eu m-am gandit la posibilitatea de a "produce" bani singurawinking si cand i'am zis tatalui mi-a spus ca ma angajeaza la magazinul lui ca femeie de servicilaughing
Ar fi ceva si ca reprezentant, insa nu este o solutie prea...solutionistawinking
Eu cand am nevoie de bani, mai merg in vizita pe la bunici, matusi, unchi, mai bag o vrejeala lu' tata lu' mamahee hee
Nimieni nu te va angaja serios, adica sunt de parere cu ce a zis c2armen.Totul e sa cauti si vei gasi!(ceva, nu stiu cehappy )

Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ar fi bine sa aloci mai mult timp scolii. Ai timp sa muncesti cand mai cresti. Dupa cum scrii ai mai multa nevoie de carte decat de bani.

| ZoZoDe a răspuns:

Bai frate toti cu timpu scolii nu stiu ce lalala...pai frate noi copii vrem sa ne distram sa ne lom ce vrem noi ca poate parintii n-au posibilitate ca pana se apuca adolescentii de munca...murim de atatea pofte si visestraight face numai SCOALA, SCOALA, SCOALA! angry uuhhangry URASK!