| Adinariunrtatard a întrebat:

Cum pot fi ajutat?
Din pacate devin o persoana din ce in ce mai dificila de inteles.
Am probleme cu mine însumi, fac mereu alegeri care nu imi sunt de folos.
Am 2 vici care imi deteriorează sanatatea, atat fizica si psihică.
Sunt constient de asta dar din pacate nu renunt la asa ceva.
In acele 2 vici imi creez o lume imaginara a mea, in care cum as dori sa se intample lucrurile.
Uneori am ganduri sa fac rau, in adevaratul sens al cuvantului sa ajung si la crima asa ma duc cu gandul.
Am ganduri de sinucidere.
Nu imi inteleg rostul pe acest pământ.
Am nevoie de ajutor ca nu cumva sa ajung si mai rau decat sunt acum.
0790543344 este nr de contact daca cineva va putea sa ma ajute.
Sunt multe aspecte care imi e greu de eplicat aici
Va mulțumesc

Răspuns Câştigător
| FilipSorin a răspuns:

Dragul meu, ramai calm, roagă-te la Dumnezeu sa te ajute iar El te va ajuta caci este bun si credincios, uite niste cuvinte din biblie care te pot ajuta:
"nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îți vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare."
"Nu vă îngrijorați de nimic, ci, în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus."

| Adinariunrtatard explică (pentru FilipSorin):

Din pacate s-a dus de mult credinta mea in asa ceva.
Stiu ca exista divinitate ca mi s-a aratat pintrun semn.
Din pacate am nevoie de ajutor fizic nu sfaturi, poate nu ma exprim eu corect

13 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Pai dacă realizezi ca nu e ok ce faci încearcă sa te îndrepți. Daca nu lupți tu cu treaba asta nu o va face nimeni pentru tine.
Mai bine vorbește cu un psihiatru sau cere o internare pentru analize și consult medical de specialitate.

| AdioTPU a răspuns:

Un psihoterapeut și multă rugăciune și credința în Dumnezeu te-ar ajuta.

| Adinariunrtatard explică (pentru AdioTPU):

Din pacate costa mult asa ceva

| 199onur7 a răspuns:

Nu am pățit niciodată asa cevada vreau sa ajut atat frate unele chesti chiar sunt prea de tot doamne ferește sa faci rau cu intenție Doamne de fapt nu te mai sun treaba ta frate da daca vreite ajut de aicia asa da de sunat nu sun

| Adinariunrtatard explică (pentru 199onur7):

Inca nu am ajuns sa fac chesti oribile, dar pe viitor imi e frica ca voi deveni atat de paranoic si instabil psihic incat voi regurge la asa ceva

| 199onur7 a răspuns (pentru Adinariunrtatard):

Nu sun -_-

Nu te supăra da nu fac asta iarta ma frate da unele chesti ma sperie la tine serios

| 199onur7 a răspuns (pentru Adinariunrtatard):

Nu stiu cei cu tine da sa vrei sa faci rau cu intenție e prea de tot

| 199onur7 a răspuns (pentru 199onur7):

Ba sa stii ca am sate sun maxim ce poti sami faci ca daca vrei sa ma bati oricum nu ai cum ca nu ai cum da nu stiu ceva imi zice onur stai dracu cuminte iar te bagi in alte prosti si imi fac probleme singur vezi ca apar la știri dupa aia doamne ferește complice la furat corcodușelaughing))))

Nu te obliga nimeni sa suni.
M-am gandit ca poate o sa primesc ajutor. Ca pe viitor sa nu fac si mai rau.
Dar se pare ca sunt inteles gresit.
O seara buna

Daca ai scrie mai pe înțelesul tuturor, asa aș înțelege ce vrei sa spui