Singura solutie e bunul simt al fiecaruia. N-am sa mai activez aici cu teama de a nu scrie un cuvant obscen sau altceva. E normal sa apara conflicte, dar, suntem oameni.
Pai daca oamenii adica utilizatorii TPU ar invata sa cedeze cand vad ca celalt are dreptate, si sa nu isi mai urmeze atat de pretiosul orgoliu...asa ca nu cred ca exista solutii... Oamenii se mai cearta se mai impaca, ma are loc cate o prabusire de idei,,, dar asta este, TPU deja nu mai e un site, e o comunitate publica
Mult succes
Da unde-i libertatea de exprimare? vreau sa jignesc o intrebare pusa aiurea, sau o apucatura ce produce suferinta altuia si pe postator il doare-n fund sau nici in fund nu-l doare. cum pot sa o fac? ce abateri? ca noi traim numai in abateri de cand ne stim.de ce as suporta judecata cuiva ca e mai dreapta decat a mea? numai asa ca e siteul lui? poate sa se pise pe el daca eu suport cenzura si consider ca mi-a incalcat un drept.acela de a spune ce vreau.ca din punct de vedere a categoriilor vad ca are multe variante.lasa-ma frate sa vorbesc trivial daca vreau si tu esti liber sa o faci.de urat nu te pot ura ca nu te cunosc si pe baza unei postari nu pot sa te judec.
Consider ca nu ar trebui sa existe conflicte pe TPU. Ce avem de impartit ca sa ne certam?
Eu cred sa ii explici printr-un mesaj unui expert TPU si el va rezolva problema...
anonim_4396 întreabă:
LanguageMaster întreabă: