. mai devreme cineva intreba daca stim vreun site unde poate sa-si faca temele :p of
asa. pai era un test simpatic pe care noua ni l-au facut in clasa a 5-a, http://www.flu.ro/test/61/0/Memorieauditivasauvizuala.html asta e tot ce-am gasit de genul. si vezi acolo ce fel de memorie ai. daca ai vizuala, indicat ar fi sa sintetizezi materia la ce se poate in anumite scheme, simboluri care sa te faca sa retii mai usor, iar daca ai auditiva sa citesti cu voce tare ce ai de invatat de cateva ori sau sa rogi pe cineva. zic si eu.
Oricum, de apreciat e ca te interesezi :]
bafta la examene, teze sau ce sa mai da acum in clasa a 8-a.
Te pui cu "burta" pe carte si o "tocesti" fara sa mai ceri sfaturi pe internet, adica sa-ti pierzi vremea.
Imparte lectia in mai multe particele
Eu asa fac, citesc o definitie [ de exemplu] si apoi o tot reoet pana o zis fara dificultati, trec la urm si tot asa si la sf repet toata lectie
A, si incearca sa le citesti cu voce tare poate asa intra mai bine in cap
Trebuie sa fii hotarat sa faci lucrul asta. Daca incepi sa studiezi ceva, fii concentrat acolo, nu te gandi la cine o fi online pe messenger si toate cele. Fixeaza-ti un program, 1-2 ore cat crezi ca ai nevoie, si respecta-l. Vei reusi
PS. Respecta programul
nyoentox2002 întreabă: