Du-te la lectii de inot.Sau,daca nu vrei sa platesti, roaga o ruda sau un prieten sa te ajute.
Cel mai recomandat ar fi sa mergi la cursuri de inot la vreun bazin de prin orasul tau, unde eun profesionist te va indrumaEu una am invatat fara ajutor am dat din maini si din picioare pana m-am invatat.Nu inot la perfectie dar macar stiu ca pot.Bafta
Mergi la bazin sau gasesti un instructor si faci lectii particulare! eu asa am invata bafta si noroc!
Daca ai un loc special amenajat in oras du-te la mine tocmai e in constructii, eu in fiecar an ma duc cu parinti prin diverse locuri la mare la piscina si tati stie sa inoatee si pe fiecare an ma invata nu pre se prinde de mine pentru ca la inceput e greu stiu sa inot dar obosesc repede deci fi atenta. intri in apa te dai pe perete stai si te inpingi cu picioarele de perete in fata prin apa si incepi sa dai din maini si din picioare in fata ta sa fie o persoana care stie sa inoate sa te prinda cand nu mai poti sa dai din maini si din picioare succes
sweetgirl_1922 întreabă:
Edmonds2342 întreabă:
RAY întreabă: