| clau_3661 a întrebat:

Cum pot pune pe hi5 poza mea ca fundal?(Daca aveti suflet Bun Raspundeti. app cine imi raspunde bine primeste Funditalove struck

Răspuns Câştigător
| alle529 a răspuns:

Poza pe care vrei sa ti`o pui ca fundal trebuie sa fie une dintre pozele pe care le pe hi5. Dupa aia mergi la poza respectiva dai click pe ea sa o vezi mare si deasupra pozei iti apare " Afişare linkuri pentru fotografii" dai click acolo si copiezi ultimul link de la "Adresa", dupa aia mergi la pagina ta de profil si din jos de poza ta aia mica ai "Particularizare profil" dai click acolo si dai Paste acolo unde scrie "Adresa imaginii de fundal" si apoi dai Salvare si gata. Sper ca ai inteles happy! Si sa stii ca nu am facut`o pentru fundita, numai ca si eu am fost in situatia ta si stiu cum ii sa intrebi pe cineva si sa nu`ti raspunda.Pa pa! kiss

42 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Ultima parte a mesajului m-a emotionat asa tare incat mi-am uitat explicatiile. Si parca nici suflet bun n-am.
Aaaa, gata! Mi-am adus aminte. Hi5? Ce e ala hi5?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog sa imi zici si mhie plSsSssssbig grin:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eact cum ti-a spus alle529 eu mam luat dupa ea big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poza pe care vrei sa ti`o pui ca fundal trebuie sa fie une dintre pozele pe care le pe hi5. Dupa aia mergi la poza respectiva dai click pe ea sa o vezi mare si deasupra pozei iti apare " Afişare linkuri pentru fotografii" dai click acolo si copiezi ultimul link de la "Adresa", dupa aia mergi la pagina ta de profil si din jos de poza ta aia mica ai "Particularizare profil" dai click acolo si dai Paste acolo unde scrie "Adresa imaginii de fundal" si apoi dai Salvare si gata. Sper ca ai inteles happy! Si sa stii ca nu am facut`o pentru fundita, numai ca si eu am fost in situatia ta si stiu cum ii sa intrebi pe cineva si sa nu`ti raspunda.Pa pa! kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa spun copilul este frumos inteligent de asemenea si mama lui pupici din paretea lui madalina din catane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna an primul rand draguto! multi vor sa aiba fundita dar fundita o sa ajuga la tine an primul rand o vei castiga te pupic dulce suwety mada

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate pune poza ca fundal pentru ca... habar n-am.si eu caut cum sa pun prieteni si n-am gasit nimic da dao in puii mei de hi5, scuze n-am vrut sa vb asa eu teasa ajuta cuplacere
na salut te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! ma numesc KALO MONICA CRISTINA am 11 ani si sunt din rovinari.Si eu is ca tine in fiecare zi caut cum sa pot pune poza mea ca fundal si nu gasesc nimin.Eu te-as ajuta cuplacere ca eu ajut pe toata lumea na bine te lasa si impare rau ca nu pot ajuta dar, cand voi gasi o sati scriu sau de ce nu scrii pe internet:cum pot pune poza ca fundal la hi5? si iti da raspunsul na te las noapte buna

| nello a răspuns:

Poza fundal pe hi 5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde scrie particularizare profil ca eu nu gasesc?straight face

| sab9285 a răspuns:

Eu am urmat instructiunile dar nu-mi apare nici o ''Particularizare profil''. mai puteti spune o data?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dati la modificare aspect, sus dreapta scrie "creeaza un aspect pentru mine ". la "pagina globala" iti pui poza, dar trebuie sa-ti modifici poza, adica sa aiba dimensiunea mai mica de 250 de kb.
iti creezi propriul aspect cu poza ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu vad unde apare particularizare profil.va rog fiti mai expliciyi va roooooooooog mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o intrebere!big grin undee scrie "Particularizare profil" la hi5?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde scrie particularizare profil ca eu nu vad deoarece nu ne explictzi.hai ca ne-ati explict de.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai exista particularizare profil. ce-i greu de inteles?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De juma de ora ma chinui sa imi pun poza pe profil si nu merge...nu apare particularizare profil. apare doar cum vede altcineva, editare profil, modifica aspectul si eliminare aspect offf crying( asadar unde este?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu unde vedeti voi "Particularizare Profil"...eu unu nu vad frate unde este... ajutor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi:). uite aici:P:http://imagehost.org/.de aici poti sa-ti bagi poza.:*. Daca e mica cand o pui, dai click pe ea mare si ii copiezi linkul` si o pui la despre mine, unde vreai tu :D.Inteles?:-"...app.http://alee-08.hi5.com :>

| bkmad a răspuns:

Modifica aspectul----Creeaza un aspect--si faci ce iti cere acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hi5`ul s-a schimbat si nu mai merge dupa cu mspune alle529 pentru ca rubrica "particularizare profil" nu mai exista si nici "adresa imaginii de fundal" si nici eu nu stiu cum sa pun poza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si poza pe care o pun apare in galerie? Adica poate sa mi-o vada toti?:*

| www_6598 a răspuns:

Cum modifici dimensiunea pozei?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu n`am aflat "particularizare profil" sad
mai explicatzi ceva?:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu imi apare particularizare profil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde scrie particularizare profilcryingcrying? ca nu gasesc:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum pot pune pe hi5 poza mea, am intrat la AFISARE LINKURI PT FOTOGRAFII, am copiat ultimul LINK dar la pagina de profil nu imi apare PARTICULARIZARE PROFIL. stie cineva dc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu imi apare particularizare profil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stie cine de ce nu imi apare particularizare