| Ruxy_1106 a întrebat:

Cum pot raporta un user pe TPU? Defapt mai multi :-| Pentru: Spam, spam, spam, spam si din nou spam. Stiti despre ce vorbesc. Acele linkuri cu gbx de care dam la fiecare intrebare. Serios, deja e enervant, mai ales ca unii posteaza linkurile alea la intrebarile unor oameni care au nevoie de un sfat. Cu fraze de genul "Uite raspunsul aici" sau alte chestii. Cand o sa intelegeti ca site-urile astea sunt doar o pierdere de timp si ca NU castigati nimic? Get a life.
P. S.: Parca vad ca o sa fie si aici raspunsuri de genul "Uite aici de ce postam linkuri aiurea ca sa ii enervam pe unii gbx.com/member46845346"

4 răspunsuri:
| iuandfto a răspuns:

La intrebari dupa dreptunghiul unde scrii raspunsul este jos o bara grii pe care scrie :
Continut obscen/ilegal Caracter irelevant Neinteligibil sau spam

Alegi una dintre aceste obtiuni si apoi dai pe Raporteaza! (butonul rosu). Apoi iti va aparea un chenar unde trebuie sa dai mai multe detalii. Sper ca ai inteles. happy

| ELD a răspuns:

Asta incerc si eu ...am raportat tot ce am gasit. x( uite aici mai multe gbx.commember271873289463290632 plss love strucklaughing))glumeam /

| ELD a răspuns:

Cred ca de`astea se ocupa adminii TPUhappy.

| danyboy93 a răspuns:

Pai apare sub fiecare raspuns 3 optiuni: Conţinut obscen/ilegal, Caracter irelevant sau Neinteligibil sau spam. Selectezi una dintre ele si apoi dai Raporteaza. Succes la raportat!winking