Cauta un servici care il faci cu drag, zboara vremea vei vedea. Nu te panica cu iubirile pentru ca in fata zice ce misto e sa te am langa mine si cand pleci din pat dimineata la munca bine ca s-a dus imputitu.
Trebuie sa cauti un job care sa-ti placa, ceva care sa faci cu toata inima.
Daca alegi alt job, indiferent cat de bine platit, bine vazut e, tot vei munci in sila.
Cred ca amandoua. Faza e ca am stat cateva luni fara sa muncesc si ma simteam naspa si voiam neaparat ceva de munca. Acuma lucrez de 2 luni dar tot naspa ma simt.
Posibil sa fii in depresie?
Posibil. Chestia e ca nu e ceva constant. Cateodata ma mai motivez, mai prind speranta iar cateodata parca nu imi mai pasa de nimic, parca nu mai vad lumina de la capatul tunelului cum s-ar spune.
Trebuie sa ai un scop si sa-ti construiesti viitorul in jurul acelui scop. Crezi ca daca ai avea o iubita ai fi mai motivat?
Mai motivat nu stiu, dar cred ca m-as simti mai bine. E aiurea sa iei salariu si sa n-ai ce face cu banii pentru care de fapt ai muncit.
Normal ca o sa fie mai motivat, daca e tipa potrivita, nu ai auzit de "in spatele unui barbat puternic sta o femeie si mai puternica"? e mult adevar in asta.
Oricat de harnic ai fi, daca ai un job care nu te stimuleaza, e greu. Poate ar trebui sa descoperi ce iti place si sa lucrezi in directia aia, sa obtii un job care sa nu te tina cu ochii pe pereti. Sigur ai pasiuni, poti sa investesti in ele momentan. Fa din astea un scop.
Ai fost vreodata la psiholog?
Am fost la psihiatru. M-a diagnosticat cu schizofrenie paranoida. Probabil asta e problema mea, sunt dus cu capul.
Nu pari dus deloc, sincer. Ma gandeam la depresie, dar nu schizofrenie paranoida.
Are numele Elohimul...
Nu cunosc semnificatia
Atat sunt de paralela cu religia.
Nu-i bai, eu am numele supadeceapa.
Iti zic eu ce sa faci: evoluezi.
Asta sa fie prim scop al tau,apoi o sa se schimbe totul usor usor,pentru ca te schimbi tu,iar apoi o sa schimbi si lucrurile.
Scapa de ce orice lucru te trage in jos,intreaba te daca ai vrea sa ai oameni in jurul tau ca tine, apoi ce fel de oameni vrei si devino unul din ala,schimba slabiciunile,defectele,a bla bla, ai inteles ideea.
Iar de nu iti place job ul, schimba-l.
Dar intai gaseste-ti unul apoi pleaca de acolo.
Sunt si cursuri, intereseaza-te, poate gasesti ceva sa iti placa.
Multa bafta.
Meseria pe care o faci nu îți place. O practici doar pentru beneficiul material?