| ßέßέ a întrebat:

Cum pot sa fac sa nu mai pun la suflet totul?sad
Sa fiu mai indiferenta, mai nesimtita?
M`am saturat sa sufar aiurea din cauza unor vorbe aruncate in vant cateodata.

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te mai implica sufletește!
Învață de asemenea să îți alegi oamenii de lângă tine cu mare prudență.
Pa, pa.

| mihai_2762 a răspuns:

Buna! aceiasi problema am avut-o si eu si cu timpu am scapat de ea dar a trebuit sa fac niste eforturi in primul rand incearca sa nu-i mai asculti pe toti singuri pe care sa ii asculti toata viata sunt parintii tai. prietenii vin si pleaca chiar daca ai o foarte foarte buna prietena nu crede chiar tot ce spune pentru ca daca intr-o zii te va lasa balta ce faci? incearca pe fiecare zii sa fii mai indiferenta la ce spun altii si cand te vorbeste lumea pe la spate ignorai pur si simplu sau poti sa le spui ceva de genu "nu ma intereseaza daca ma vorbiti pe la spate eu ma simt foarte importanta cand faceti acest lucru injositor" fi putin mai dura. eu obisnuiam sa imi ajut aproapele pana cand mi-am dat i-am cerut aproapelui meu sa ma ajute si atunci mi-a intors spatele ceea ce nu este frumos.

sper ca te-am putu ajuta cu ceva.bafta si nu mai asculta in in gura tuturor.

| Nu cOnTeAzA! a răspuns:

Vaiii, kit de mult ne asemanam.si eu am aceiashi problema. zic prietenelor ca nu-mi pasa de vb, birfe.Vai, dar in suflet-durere.In ultima vreme in cerk sa ma schimb, nu ma mai gandesc la cele auzite, iar cand imi aduc aminte incerk sa-mi gasesc o okupatie sau ii trimit naibii pe toti. Uite, nu trebuie sa fim asa, kite o data ma urask pe mine fiindca sunt asa. Dar, cu incetul, cu incetul ma schimb.Inceraka sa te schimbi...kind auzi vb, birfe, ascultale, apoi spne macar in gind vb pe care nu ai kurajul sa le spui direct Si totul va trece.BaFtA!