Buna! Eu mi.am facut singura gaura in ureche fara sa simt cea mai mica durere! Am pus gheata in congelator, mi-am facut gheata, apoi am pus-o intr-un pahar si m-am dus in fata oglinzii! Am tinut un cub de gheata pe ureche, mai exact locul unde urma sa fac gaura. Am avut grija ca urechea sa nu amorteasca foarte tare, pentru ca e dureros dupa ce se dezamorteste. Am amortit acel loc si apoi am bagat cercelul. Crede-ma, nu am simtit nimic! Dupa ce ai bagat cercelul, il invarti prin ureche timp de 3 minute, apoi il scoti DAR NU COMPLET si il bagi din nou in ureche! Chestia asta o faci 1 minut, dupa care nu pui dopull cercelului si astepti sa se deazamorteasca urechea. Vei simti o mica durere, dar e suportabila! Nu e dureros! Apoi, incet-incet, te joci din nou cu cercelul, pentru a nu se lipi de ureche! Il scoti, (nu in totalitate), il bagi inapoi. Si apoi pui dopul. Trebuie sa ai grija seara si cand faci baie. Sa incerci sa nu faci miscari prea bruste, pentru a se vindeca corect!
bafta
Bai un ac in foc, pui o lamaie in spatele urechii si apoi aperi asa am vazut la tv
Pentru ce iti trebuie o a doua gaura in urechie, esti mai desteaptasau mai frumoasa daca o ai?
Iti sp eu ca nu. Faci ce vrei e alegerea ta.bafta