Stiu ca e greu la inceput si e frustrant . Si eu eram la fel de nerabdator . Trebuie la inceput sa astepti o vreme . Daca nu ai rabdare incearca sa trimiti 30-40 de raspunsuri decente si revii peste 1 saptamana si de atunci cred ca vei putea posta automat fara a avea nevoie de moderari .Daca vrei sa iti stergi contul totusi sus in dreapta ai CONTACT . Dai un click si poti trimite mesaj administratorului .
Stiu ca e greu la inceput si e frustrant. Si eu eram la fel de nerabdator. Trebuie la inceput sa astepti o vreme. Daca nu ai rabdare incearca sa trimiti 30-40 de raspunsuri decente si revii peste 1 saptamana si de atunci cred ca vei putea posta automat fara a avea nevoie de moderari. Daca vrei sa iti stergi contul totusi sus in dreapta ai CONTACT. Dai un click si poti trimite mesaj administratorului.
Esti nou. Primele 30 de raspunsuri la toti se aproba greu. Nu te enerva, o sa-si revina mai tarziu. Daca esti nerabdator si vrei sa-ti stearga contul trimite-i un mesaj Ralucai la www.tpu.ro/utilizator/admin sau la www.tpu.ro/contact.
anonim_4396 întreabă: