anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa invat 100 de pagini intr-o zi?

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Am spus. Pentru ca ma ajuta sa ma dezvolt personal. Facultatea e o experienta, pana la urma. Din care eu una invat o gramada. Din chestiile practice pe care le facem, pentru ca eu sunt la Comunicare, nu la Filosofie, cum probabil crezi tu ca sunt laughing. Si ma ajuta si cu blogging-ul, alt hobby de-al meu (sau mini-afacere laughing).

Am doar 20 de ani, nu o sa ma opresc din invatat si experimentat lucruri noi, doar pentru ca am deja un job laughing.

Nu mai arunca cuvinte aiurea. Nu mai fi asa trist sad
Chiar nu stii despre ce vorbesti.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Îți trebuie o facultate ca să știi să comunici și să scrii un blogg. Wow, genial.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Cât de experimentat așa poți face facultăți până la 40 de ani. Dar poate ăsta e hobby-ul tău până la urmă. Nu prea are un scop practic. Autodezvoltarea o poți realiza oricum. Poți să te dezvolți ieșind prin oraș de exemplu. Dar dacă îți place așa mult să îți ocupi timpul cu învățat cărți întregi și nu ai altceva mai bun de făcut, baftă. Acum fiecare vede diferit lucrurile, poate pentru tine e un prilej de relaxare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Nu toata lumea se naste cu abilitati de comunicare extraordinare. big grin

Nu iti trebuie facultate ca sa ai un blog, eu am blog de la 12 ani, dar odata cu facultatea asta, am cunoscut si mai multi oameni din domeniu, am participat la mai multe campanii ca inainte (ca organizatoare sau copywriter), am fost invitata sa vorbesc la radio/conferinte si mi-am dat seama ce greseli faceam in procesul de comunicare si redactare pana acum, chestii care efectiv nici nu credeam ca exista etc.

O iesire in oras te dezvolta, daca nu prea obisnuiesti sa iesi in oras laughing nu stiu cum sa-ti spun.

Nu-mi ocup timpul tocind, decat de doua ori pe an, in sesiune laughing. In rest e foarte lejer, daca am timp sa si muncesc, sa am si hobby-uri pe langa.

As putea sa vorbesc pe tema asta pana maine, dar nu cred ca ajungem nicaieri laughing