Buna
Pai dai dovada de imaturitate si pe viitor iti va dauna, trateaza cu seriozitate orice problema, sa inteleg ca la scoala cand preda profesorul, tu razi? axeaza-te pe fiecare problema si trateaza-o dupa caz.
O zi buna
Gandeste-te la ceva foarte trist in clipa respectiva, dramatic chiar sau ciupeste-te, un mic deranj fizic iti va schimba brusc centrul de excitatie din creier si nu vei mai rade.
Nu stiu de ce nu te poti concentra efectiv la ceea ce se petrece in jur, poate e varsta de vina...o sa-ti treaca!
Stiu cum e, din pacate cu cat o sa incerci mai mult sa te abtii o sa-ti vina mai tare sa razi. O sa-ti treaca de la o vreme.
Poate că îți place să fii vesel, ești o fire mai zglobie, mai răsfățată de soartă...
Știi cum e? Sunt și lucruri amuzante, spuse în mod serios, care pot provoca râsul, involuntar.
Poate că, deși discuțiile sunt serioase, există "undeva", o sursă a comicului. Nu cred că un om poate râde dacă nu găsește ceva haios care să-l provoace. Un râs autentic, se deosebeste de cel mimat, produce încrețituri în jurul ochilor. Cel fals, de protocol, modifică mai mult forma gurii.
Dacă râzi sincer…, fă-o din toată inima. Viața asta te va învăța (în timp!), să fii și serios.
Acum, lasă loc copilăriei vesele!
Controleaza-ti sentimentele si fii mai serios. Incearca sa nu le dai importanta si asa te vei abtine tot mai mult.
Gandeste ca esti la inmormantare a unei persoane iubite(funda please!) Eu asa fac!
E ciudat că noi râdem atât de puțin, iar ș atunci când râdem trebuie să ne abținem... Ce lume tristă.