| arn64 a întrebat:

Cum pot sa ma reabonez? Am primit un mesaj prin email in care scria ca un prieten a pus o intrebare, iar eu m-am dezabonat.Stie cineva cum ma abonez la loc?

9 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Nu te mai poti abona din nou! si eu m-am dezabonat!

| arn64 explică:

Nu, cand un prieten pune intrebari, nu cand cineva raspunde la intrebarile mele.

| arn64 explică:

Dar eu vreau sa ma abonez la loc...

| anca_3211 a răspuns:

Atunci cand pui o intrebare, bifezi in partea de jos a chenarului portocaliu "doresc sa fiu notificat prin e-mail cand primesc raspunsuri".

| maria12345678910 a răspuns:

Sunt doar pacaleli, deoarece am primit si eu acelasi mesaj si inca eram abonata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu sti nimene ca nu stie ce anseamna dezambonat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai fa-ti un nou profil sau daca nu il rogi pe prieten sa stearga intrebarea iar daca nu vrea ii dai una in mecla

| Anutza11 a răspuns:

Nu stiu sigur, incearca sa umbli pe acolo pe la setari si daca nu gasesti nimic cel mai bine ar fi sa-ntrebi un expert TPU sau chiar pe administrator/moderator. Sper ca ti-am fost de folos, pupici:*.

| Anutza11 a răspuns:

Nu stiu sigur, am cautat si eu dar n-am gasit nimic. Incearca sa umbli pe la setari, trebuie sa apara pe acolo pe undeva o casuta de bifat gen "Doresc sa primesc noutati de la TPU...". Sper ca am putut sa te ajut, imi pare tare rau ca nu am putut sa-ti dau un raspuns precis, dar am cautat si la mine prin cont si n-am gasit ceva de genu', poate tu o sa ai norocwinking.