| deyutzyk97 a întrebat:

Cum pot sa-mi fac prieteni adevarati? Am incercat sa imi fac un prietena adevarat, am vorbit dar nu suntem prieteni adevarati sad si eu as vrea sa doar un singura prietena dar sa fim cele mai bune prietene...cum pot face asta?

22 răspunsuri:
| ._6225 a răspuns:

Ei bine... nu exista o reteta anume dupa care sa iti gasesti. Pentru mine cel putin nu exista "prieteni adevarati". Doar foarte, dar foarte rar.
Dupa mine e mai ok sa iti faci un grup de prieteni. Apoi, daca chiar vrei, vezi tu care e cel mai potrivit sa fie prieten/a adevarat/a adevarat cu tine.
Bafta!

| AdeLina a răspuns:

Nu trebuie sa iti cauti un prieten adevarat. Un prieten adevarat nu se "confectioneaza". Tu poarta-te normal, fa-ti cati mai multi prieteni normali, apoi vei vedea daca vreunul intr-adevar iti poate fi adevarat

| ramona_5587 a răspuns:

Vrei sa fiu eu prietena ta?batting eyelashes

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Un prieten adevarat intr-adevar e mai greu de gasit happyDar se gasestebig grin
Mai cauta si vei gasibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vei avea o prietena adevarata cand vei avea un iubit. daca nu ai iubit nici prietena adevarata nu poti avea, fiindca nu are farmec.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta doar cu timpul se obține sau pur și simplu vine fără sa facem noi nimic. Nu poți câștiga, cumpăra sau face un prieten adevărat.

Eu am noroc am o prietena adevărată o cunosc de la 3 ani...

| Razvan a răspuns:

Numai timpul iti va dovedi daca o prietenie merita sa investesti sentmente in ea

| andreea7520 a răspuns:

Ca sa-ti faci prieteni adevarati (cum spui tu) nu trebuie` sa actionam chiar asa, nu te duci la o persoana si ii spui : vrei sa fii prietena mea adevarata? si probabil o sa te astepti sa-ti spuna da, nu. nu`ti spune nimeni da happy prietenii adevarati se castiga cu timpul. trebuie sa ai incredere in persoana aceea si sa simti ca-ti e prieten discutand absolut orice, intelegi? O prietenie adevarata se bazeaza pe INCREDERE! sper ca ti-am fost de ajutor happy

| perceive a răspuns:

Nu stiu. si eu caut o prietena adevarata, dar no gasesc nicaieri si sunt o fata prietenoasa, nu sunt o fire deloc dificila... anuntama si pe mine cand afli. pup

| mihaeelaa a răspuns:

Nu cred ca exista prieteni adevarati. poate sunt dar rari.nimeni nu iti vrea binele, doar parintii si daca vrei un prieten adevarat trebuie sa il cunosti, sa incepi sa ai incredere si cel mai important sa simti ca iti este aproape si nu profita sau e fals. te-am pupat:*

| deyutzyk97 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da din pacate si eu tot aia caut. daca vrei sa vb desprea asta, uite id meu:jinga_mihaelutza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da as vrea o prietena dar nu stiu cum sa-mi fac si mai am si probleme in ziua de azi nu mai poti avea incredere in nimeni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu cred ca a avea un prieten adevarat, nu trebuie sa te lauzii. dar el care iti va fi prieten si tu nu sti sar uita ce fel de fata baiat esti. si sa nu uitati daca tiai facut prieten in 2 min. nu trebuie sai spuii tot cine stie poate nu ti prieten si inti cunoastel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am o prietena de cand aveam 2 ani si acum incep sa ma departez de ea si nu stiu cum sa ma apropriu de eacrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu caut o prietena adevarata, am gasit o fata din scoala dar nu este de loc cum credeam acum si-a facut alte prietene si nu mai umbla cu mineoh go onsi eu vreau o prietena adevarata dar vad ca nu mai gasesti in ziua de azisadoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai intii de toate incearca sa-ti pui prietenii la incercare, nu te increde in ei de la inceput, fii atenta ce prieteni iti faci ca uneori pot sa te raneasca mult de tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am nici macar o prietena. Sper ca intelegi cum ma simt eu cand toata lumea ma evita de parca as avea purici.crying sad crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa-mi fac o prietena buna te rog da-mi ad tau

| mishulika_3911 a răspuns:

Totul va venit cu timpul o sa ajungi sa te intelegi mai bine cu cineva si dupa mai bine si tot asa... si vezi intreaba pe la altii daca te barfeste sau alte prostii si daca nu inseamna ca tie prieten adevarat si scuze ai ceva problema cu gramaticabig grin

| Alexutzaaa_1090 a răspuns:

In general persoanele timide isi fac prieteni mai greu.si sufera din aceasta cauza si eu fac acest lucru si este oarecum ...trist.poate o persoana ti se pare de treaba si buna dar nu sti cum sa te faci prieten cu el.si din cauza timiditatii pierzi.in general trebuie sa-ti faci prieteni care sa aiba foarte multe lucruri in comun cu tine