Buna janeeme.Gandeste-te ca sarbatorile de iarna sunt cele mai frumoase si ca nu trebuie sa ti le strici din cauza verisoarei tale. Spune-i mamei tale ca tu ai teme de facut si ca nu le poti face cu verisoara ta. Uneori copiii mai mici pot deveni un motiv de enervare, tu incearca sa nu o bagi prea mult in seama. Da-i televizorul la desene si cateva papusi, dar nu o ignora complet, pentru ca va simti foarte repede. Inveseleste-te si capul sus!
Heii lasa supararea ca nu rezolvi nimic, ii dai jucarii sa se joace s aisi faca de lucru acolo si tu iti faci ce ai de facut si gata. o mai rogi si pe mama ta sa stea cu ea
Aoleoooo te inteleg abia acum am reusit sa imi adorm verisoara x(x(de la ora 21 pana acum In fine, bine ca nu am cedat nervos ...Roag-o pe mama ta sa stea cu fetita cat timp iti faci tu temele sau altceva, sau incearca sa comunici cu fetita poate intelege ca nu are voie toate chestiilex(... Poate reusiti sa va intelegeti mai bine si cine stie poate iti va ridica ea moralul:XFii linistita(chiar daca e greu):X
byeee
La 4 ani stie sa coloreze un copil? Nu mai stiu daca stie ii dai sa coloreze, ii desenezi tu un mos craciun, un pom, o casa si ii dai creioane colorate si o pui pe colorat, in timp ce tu iti faci temele.
Lasa nu fi suparata, de ce nu iti place de aia mica? Trimite`mi`o mie adoorr kinderriiii`.
An nou fericit, sa fi iubita!:*:*:*
Buna.Am citit ce se intampla cu tine. Dar asta nu e nimic.Eu am o problema mult mai mare.Mama s-a suparat pe mine din cauza ca nu i-am dus nimic de 8 martie, macar asa de obraz. Dar nu am avut bani sa-i iau ceva si nu aveam nici o idee. Dar cred ca pot rezolva asta. Ii voi lua ceva de ziua ei, dar, pana atunci si eu sunt la fel de trista si plang in fieare secunda cand nu e mama langa mine sau cu mine. E foarte rau.