De ce ai vrea sa pari mai matura? Altele ca sa para mai tinere isi injecteaza tot felul de chestii sa nu mai aiba riduri, se machiaza in asa fel sa ascunda 'batranetea', umbla cu creme ca sa isi redea aspectul neted al fetei si multe alte chestii, altele vor sa arate mai tinere si din pacate genetica nu le ajuta. Esti foarte bine asa cum esti acum, lasa lumea sa se uite ciudat, nu e absolut nimic anormal, ai doar o gena buna si vei arata tanara cu cat avansezi in varsta, e un avantaj foarte bun si vei produce de multe ori invidie pe tema asta.
Si eu am un aspect tineresc, nu stiu daca imi arat varsta dar nu am patit sa mi se ceara buletinul nicaieri, sunt ceva mai mare decat tine dar am acelasi ten din liceu fara riduri si fara sa ma dau cu creme, pur si simplu e mostenire de familie, port freze tineresti care imi accentueaza tineretea, parul facial nu mi-l las dezordonat pe fata ca imbatraneste, il aranjez in asa fel sa fie in armonie cu restul trasaturilor, apelez si la cateva trucuri dar chiar si fara ele tot intineresc pe masura ce anii trec si recunosc ca imi place cand ma privesc in oglinda si vad un chip tanar fara sa depun eforturi pentru asta, deci ceea ce ai tu e ceva foarte misto, apreciaza 'calitatea asta'.
Nu poti sa pari altfel decat esti.
Nici eu nu prea imi arat varsta, la facultate profii ziceau ca am un 24 ani desi aveam 37, dar mie imi convenea ca ma vedeau mai tinerel.
Nu ai de ce sa nu ai incredere in tine, zi mersi ca nu te vad ca una mai batrana, asta inseamna ca esti tanara si te mentii f bine, e un plus, nu un minus.
Eu am 22 si mi se da 17. Nu e ceva rau sa stii. Pe la 30 ai mai vrea sa pari de 20 și tot așa. Unele fete arata mai mature decât sunt, fiecare e diferit. Dar nu e nimic rău în asta. Așa ești tu, o sa arăți ca o adolescenta mai mult timp.
Dacă cineva ți-ar fi zis ca arăți de 35 de ani tot deranjant ar fi fost.
Daca erai baiat, nu era bine, dar ca fata este perfect! Sunt destui baieti care prefera fete cu feţe mai tinere decat sunt!
Ti se pare ție! Nu mai lua în seama toate prostiile astea, bucurate ca ti se spune asa, puteai sa ai 21 și sa ți sa spună ca arăți de 45, crede-mă ca era mult mai grav. Când ți se va spune ca te comporți precum un copil de 15 ani atunci sa îți pui unele întrebări, nu când ti se spune ca arati de 15! Înseamnă că ești dulce și drăguță foc dacă ți se spune asa. Poate ești mica de înălțime gen miniona,minionele sunt foarte scumpe și dulci. Nu mai lua în seama tot ce îți spune unu și altul,uneori mulți vorbesc sa nu adorm,tu încearcă sa ai mai multa încredere în tine,sa te iubești, sa te apreciezi asa cum ești. Eu sunt sigur ca ești o tipa ok,îți faci prea multe griji, preocupate de prioritățile tale lasă impresiile oamenilor, acestea sunt trecătoare, nu trebuie sa te afecteze.
Tu vezi-ti de drumul tau, nu te mai preocupa cum te percep fizic unii, părerile sunt subiective, ce unora le displace, altora poate adora ceea ce unii displac.
Da, sunt mica de inaltime, am 1.60. O sa încerc sa gandesc mai pozitiv.
Nu ești chiar asa de mica! Nu încerca, fă-o!