| AndrewTate7789 a întrebat:

Cum pot să scap de aceasta frustrare, nu pot scăpa de gândurile acestea care îmi vin când vine vorba despre femei, din adolescenta am suferit de nebăgare de seama și conștientizez că sunt demoralizat total, nu am cunoscut dragostea cu o femeie, vad ca atunci când sunt în preajma unor femei mă intimidez și dacă încerc sa vorbesc cu ele fata în fata, intru într-o stare de anxietate deși sunt oameni ca și noi, am citit articole pe net, m-am uitat pe tik tok și am înțeles ca sunt niște ființe mult mai complexe decât bărbații, își dau seama ce fel de om ești, dacă ai bani sau nu, daca ești puternic sau nu chiar dacă nu deschizi gura.
Vreau sa fiu mai pozitiv și să mă dezvolt că om, vreau sa îmi găsesc o fata serioasa, vreau sa nu mai judec atât dar deja sufletul meu e distrus și mi-am pierdut orice speranța, am fost crescut doar de mama, când eram mic, ea a avut o decepție și a fost internata la un spital de psihiatrie, nu am avut pe cineva în familie care sa ma coordoneze de mic, nu am fost dat la gradinita ci direct la școală iar apoi în gimnaziu mi-am luat-o în cap și stăteam doar în casa iar la școală nu ma mai duceam pentru ca nu îmi plăcea mediul de acolo și târziu m-am mobilizat sa îmi continui școala, am stat mult în casa, mă uitam la TV și pe internet, nu aveam prieteni în scoala și nici în liceu, am trăit mai mult singur iar acum am fost aruncat nepregătit pe frontul vieții și ma gândesc serios sa mă sinucid pentru ca observ ca perspectiva vieții mele este una sumbra și fără realizări

1 răspuns:
| gaby140 a răspuns:

Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da este un psiholog, de preferinta barbat. Fara sa fiu misogin, dar din ce ai descris mai sus este clar ca nu ai avut un model masculin in viata, nu ti s-a spus cum sa vorbesti cu femei, dar nu e un capat de tara. Un psiholog bun iti va da increderea necesara si iti promit ca va fi bine!