anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot salva poze de pe hi5.Va rog ajutati-ma plzz :*:*:*.

3 răspunsuri:
| Irina117 a răspuns:

Nu se mai pot salva momentan nu stiu dcsadsadsadsaddar poti sa incerci apasand click dreapta Salvare imagine ca...adaugi un nume si gata
Nu se mai pot salva pozele ca inainte pentru ca multi luau poze care nu le apartineau si le foloseau in cine stie ce scopuri sau pe alte site-uri.
Cu printscreen incearca unii.

| Lorelai a răspuns:

Daca folosesti mozilla, te duci la unelte apoi la informatii despre pagina apoi la multimedia. Cauti acolo poza pe care vrei si o salvezi. Daca nu ai mozilla descarc-o in limba romana ca sa faci exact cum ti-am spus.

| myhay144 a răspuns:

Haaa ba da se pot salva dar mai greu, eu incerc sa iti explicbig grin te duci la poza care o vrei o fixezi sa se vada bine pe ecran, si apoi apesi ''print screen sys rq'' sau ceva cu print screen, e unde va pe deaspra butoanelor ''home, end, insert'' dupa ce ai facut asta te duci in paint si dai la edit sau editare si dai Paste, si o sa iti intre in paint imaginea ecranului adica o sa iti apara o imagine cu ce era pe ecran cand ai apasat print screen, si u decupezi doar ceti trebuie adica poza! succes