Poti scrie intr-o pargina de word tot textul, asa cum vrei tu sa-l publici si apoi copy & paste in FB.
Mersi de sfat, insa merge cum a zis colegul cu Shift + Enter.
Dar si cum zici tu mergea, sincer nu m-am gandit la asta.
Vezi? De aia e bun un forum, ne ajutam unul pe altul cu ce putem. Ca la cautari pe net n-am gasit despre.
Ajuta f mult paragrafele separate ca e mai usor de citit decat o aglomerare de text. Bine, pentru cine este interesat de subiect. Ca aia care vor doar doua randuri, aia nu-s interesati, cand iti place, niciodata nu e prea mult. De aia unii citesc carti de 1000 pagini dar sar in sus pentru 50 de randuri.
Diabet 2 si 1, boli metabolice, istoric boala, diete, tratamente, recomandari medic, tipuri de trat, tipuri de insuline, curba actionare insulina, curba actionare mese (cum urca glicemia in timp), pompe de insulina, senzori de insulina, analize tipuri, interpretari analize, complicatii, etc.
Nu merge asa telegrafic.
Unii vin de la medic nelamuriti.
Nu e cu prosteala ca pe chat-uri in 2 randuri.
Dacă te referi la inserarea unui rând gol în căsuța de text atunci când scrii pe calculator, încearcă să folosești Shift+enter
Multumesc mult, a mers, nu stiam combinatia si nici n-am gasit pe net, ca am cautat inainte sa intreb.